Analog trigger'a sahip gamepadlerde dediğiniz özellik var. Bu model de analog trigger'a sahip.Hocam daha önce gamepad kullanmadım, araba kullanırken gamepadlerde gaz tuşuna basma hassasiyeti var mı mesela ayak pedali gibi tuşun bastığım miktarda gaz verecek şekilde bir özellik var mı? varsa eğer burda paylaşılan gamedpadlerde var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?ONDEARTH
Uzman
Analog Trigger'a sahip gamepadlerde dediğiniz özellik var. Bu model de analog Trigger'a sahip.
Hocam kastettiğiniz secuzi değil mi? Bir de bu gamepad nasıl bunda da var mı dediğiniz özellik https://www.hepsiburada.com/claw-s-...-turbo-modu-18-tuslu-gamepad-p-HBCV00009YY0PN
Vardır bunda da. Aşırı ucuz olan dandik çin marka modellerde yok sadece. Yoksa 20 senelik F310'da bile var. Çünkü o tuşlar adı üstünde RT (right trigger) ve LT (left trigger) olarak geçiyor. Aslında bütün gamepadlerde o şekilde olması lazımHocam kastettiğiniz secuzi değil mi? Bir de bu gamepad nasıl bunda da var mı dediğiniz özellik https://www.hepsiburada.com/claw-s-...-turbo-modu-18-tuslu-gamepad-p-HBCV00009YY0PN
SpaceExplorer
Çalışkan
Bu kontrolcünün ve nova 2 lite analoglarının yumuşaklığı gevşekliği ne durumda, denediklerimden 8bit Ultimate 2C 10 üzerinden 5 sert Xbox Controller 10 üzerinden 8 sert desek buna kaç dersiniz, yumuşak analog kontrolcü arıyorumda, kullananların yorumunu bekliyorum.
Son düzenleme:
KeyN_N
Başarılı
Ultimate 2C ve Xbox 9. nesil aktif kullanmadığım için onlarla karşılaştıramam ama elimdeki düz Ultimate'e göre çok çok daha yumuşak bu modellerin analogları. Özellikle Lite modelinin analogları çok hafif. Sırf bu yüzden ve ergonomisini sevdiğim için Nova 2 Lite aldım. Bunun analogları Lite modeli kadar hafif değil ama yine de yumuşak tarafta kalıyor diyebilirim.Bu kontrolcünün ve nova 2 lite analoglarının yumuşaklığı gevşekliği ne durumda, denediklerimden 8bit Ultimate 2C 10 üzerinden 5 sert Xbox Controller 10 üzerinden 8 sert desek buna kaç dersiniz, yumuşak analog kontrolcü arıyorumda, kullananların yorumunu bekliyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu