Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4000
Hocam mail atarak 30 euro altı göstermelerini istiyorsunuz. Bence 25 dolar gibi göstermeleri en mantıklısı olur. Bu şekilde gümrükten geçiyor lakin gümrük vergisi de çıkıyor. Aldığım g7 pro'ya bu şekilde istediğimde 430 tl civarında bir vergi çıkmıştı. İsterseniz biraz daha düşük göstermelerini de isteyebilirsiniz.
Hocam siz gamesir sitesinden mi almıştınız? Bir de sanırım kargo şirketinin önemi de büyük. Kritik adımları anlatır mısınız lütfen?Hocam mail atarak 30 euro altı göstermelerini istiyorsunuz. Bence 25 dolar gibi göstermeleri en mantıklısı olur. Bu şekilde gümrükten geçiyor lakin gümrük vergisi de çıkıyor. Aldığım g7 pro'ya bu şekilde istediğimde 430 tl civarında bir vergi çıkmıştı. İsterseniz biraz daha düşük göstermelerini de isteyebilirsiniz.
Evet gamesir sitesinden aldım. Kargo şirketi olarak 4px kullanıyorlar ama last mile carrier China post oluyor. Bu yüzden ptt ile geliyor ve vergi çıkıyor. Mail olarak sitelerindeki support mailine whatgeek'e atılan mailin aynısını atabilirsiniz. İsterseniz listed as under 27 euros kısmı yerine listed as 25 dollars yazabilirsiniz.Hocam siz gamesir sitesinden mi almıştınız? Bir de sanırım kargo şirketinin önemi de büyük. Kritik adımları anlatır mısınız lütfen?
I hope this message finds you well. I would like to kindly request that the total amount on the invoice for my order (including shipping) be listed as under 27 Euros. This is in accordance with Turkey's customs regulations, which state that the customs limit is 30 Euros, including shipping fees. If the total exceeds this amount, my order may face customs issues.
My order number is:
My turkish ID number is:
Hocam e-postalarıma iki kez dönmediler. Discord'a ise saat 17.00 civarı yazdım. Zaman kazanmak için şimdi siparişi veriyorum. Ne diyorsunuz?Evet gamesir sitesinden aldım. Kargo şirketi olarak 4px kullanıyorlar ama last mile carrier China post oluyor. Bu yüzden ptt ile geliyor ve vergi çıkıyor. Mail olarak sitelerindeki support mailine whatgeek'e atılan mailin aynısını atabilirsiniz. İsterseniz listed as under 27 euros kısmı yerine listed as 25 dollars yazabilirsiniz.
I hope this message finds you well. I would like to kindly request that the total amount on the invoice for my order (including shipping) be listed as under 27 Euros. This is in accordance with Turkey's customs regulations, which state that the customs limit is 30 Euros, including shipping fees. If the total exceeds this amount, my order may face customs issues.
My order number is:
My turkish ID number is:
Gece dönmüşlerdir belki hocam. Bizim saate göre 3-13 çalışıyorlar sanırımHocam e-postalarıma iki kez dönmediler. Discord'a ise saat 17.00 civarı yazdım. Zaman kazanmak için şimdi siparişi veriyorum. Ne diyorsunuz?
Gece dönmüşlerdir belki hocam. Bizim saate göre 3-13 çalışıyorlar sanırım
Hocam az önce satın alımı yaptım ve e-postamı attım. WeWorldExpress veya 4px rica ettim, sipariş numaramı ve T.C. kimliğimi yazdım. Satın alır almaz yolda dedi. Yapmam gereken başka bir şey var mıdır?
Eki Görüntüle 195351
Hocam az önce satın alımı yaptım ve e-postamı attım. WeWorldExpress veya 4px rica ettim, sipariş numaramı ve T.C. kimliğimi yazdım. Satın alır almaz yolda dedi. Yapmam gereken başka bir şey var mıdır?
Bende 5k civarı kol bakıyorum böyle almak mı daha mantıklı acaba
Hocam 4px ile vergi çıkıyor gamesir sitesinde. Mailinize döndüler miEki Görüntüle 195351
Vergi ile beraber daha ucuza geliyor yine de tr fiyatından. Ben bu şekilde aldım elimdeki g7 pro'yuBende 5k civarı kol bakıyorum böyle almak mı daha mantıklı acaba
Mailime hala dönmediler. Ama aldığım gün ürünü kargoya göndermişler. Dünden beri gönderi yurtdışına sevk edildi diyor. Şu an muhtemelen Türkiye'ye girmiştir bile. Discord'daki yetkili kişiye sordum. E-mail ile yanıtlamalısınız ama muhtemelen gerekli aksiyonları almışlardır zaten dedi. China post ile göndermişler.Hocam 4px ile vergi çıkıyor gamesir sitesinde. Mailinize döndüler mi
Vergi ile beraber daha ucuza geliyor yine de tr fiyatından. Ben bu şekilde aldım elimdeki g7 pro'yu
Az önce mail geldi.Hocam 4px ile vergi çıkıyor gamesir sitesinde. Mailinize döndüler mi
Vergi ile beraber daha ucuza geliyor yine de tr fiyatından. Ben bu şekilde aldım elimdeki g7 pro'yu
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
CS2 ilk açılışta fatal error verip dosya doğrulaması yapıyor
- DeadlyMania7
-
-
-