Bütçe
3000

Telefonunu Çıkra

Başarılı
Makaleler
10
Merhaba.
Geçenlerde benzer bir konu açmıştım ancak birazdan anlatacağım sebeplerden tekrar araştırmam gerekti.

Olay şu:
Ben GameSir super Nova'yı Amazon'dan 2850 TL gibi uygun bir fiyata alıyorum, geliyor, 4-5 gün sonra Firmware güncellemesi yapıyorum ve dongle ile bağlantı kurulamıyor.
Bu sebeple iade ettim ve açıklamaya özellikle "iade değil değişim istiyorum" ve "GameSir destek ile iletişime geçtim çözemedik" dedim. Buna rağmen değişim yerine iade yaptılar.
Tekrar alayım diyeceğim, olmuş 3250 TL. Alırım da çok feci koyar.

Ben de şimdi bu Gamepad'e alternatif bir şeylere bakıyorum. Her şeyi ile super Nova tam benlikti...
@21312 @Toby Fox

Kriterler
  • Artık Amazon kısıtlaması yok herhangi bir siteden alabilirim.
  • Bütçem 3000 ancak gerçekten değecekse esnetirim.
  • Kablosuz bağlantı (dungle), hall effect triger ve stick, L2-R2 tuşlarının kısaltılmasını sağlayan o kaydırmalı Switch.
  • Yazılım desteği: Burada işime yarayacak şey kare joystick hareketi.

1767211566737.webp

Yarış oyunları oynarken o kısmın dairesel olması direksiyonu inanılmaz etkiliyor. Super Nova yazılımında bunu ayarlayabiliyorduk.
  • RGB'ye gerek yok, ekstra makro tuşları olursa iyi olur ancak kaliteli bir üründe gerek duymam.
Gözüme şu takıldı ancak o yazılımda istediğim özellik yokmuş sanırım. Onu stick curve yaparak çözmeyi denerim en kötü.

İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bakabilirsiniz. Azıcık pazarlık ile muhteşem olur. TMR bir kol. 15 günlükmüş.
İkinci el düşünmüyorum hocam. O firmware olayından sonra iade benim için anlam kazandı :D
Konuda atılan ATK Battle Axe Pro gamepad'i kullanıyorum; herhangi bir sorunuz varsa yanıtlayabilirim. Ben gayet memnunum, sorun yaşayan insanlar var mış duyduğum kadarıyla.
Ne gibi sorunları var hocam? Aman firmware deme takla atarım olduğum yerde.
Bazıları L1 ve R1 tuşlarının hissiyatından muzdarip (kronik olacak derecede). Bende de var herhangi bir sorun yaşamadım ama yaşayan arkadaşım var. Alınır mı? Alınır güzel gamepad.
L1-R1 de nasıl bir sorunu var? Sürtünme veya çalışmama gibi mi?
Bir de o sorun nasıl ortaya çıkıyor? Bi süre kullanım sonucu mu, aldığın ilk andan itibaren fark ediliyor mu?

@Telefonunu Çıkra, ParamGüvende ile iade oldukça kolay. Satıcının iadeyi reddetme gibi bir şansı olmuyor. Her türlü kabul oluyor. Ayrıca bu kolda bir sorun yok iadelik durum yasamazsiniz. Ben olsam dusunmeden Blitz 2 yapistirirdim. Garantisi de var mış zaten. Sorun cikarsa garantiye yollarsiniz.

@Telefonunu Çıkra, ParamGüvende ile iade oldukça kolay. Satıcının iadeyi reddetme gibi bir şansı olmuyor. Her türlü kabul oluyor. Ayrıca bu kolda bir sorun yok iadelik durum yasamazsiniz.
Boş verdim hocam ben 2. eli. Bir tek ram'i 750 TL gibi kelepir fiyata aldım zirvede bıraktım :D
Param güvende, satıcı ile iletişim falan gamepad için değmez benim gözümde. Low Budget gitseydim net 2. el bakardım ondan eminim.

L1-R1 de nasıl bir sorunu var? Sürtünme veya çalışmama gibi mi?
Bir de o sorun nasıl ortaya çıkıyor? Bir süre kullanım sonucu mu, aldığın ilk andan itibaren fark ediliyor mu?

Hissiyat konusunda. Arkadaşım boşluğa basıyormuşum gibi çok kötü demişti. Oysaki bende akıyordu. Kutudan ilk çıkardığında fark etti. İade etti sonra uzun bir uğraş sonunda (Wraith sağ olsun).