Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Merhaba.
Geçenlerde benzer bir konu açmıştım ancak birazdan anlatacağım sebeplerden tekrar araştırmam gerekti.
Olay şu:
Ben GameSir super Nova'yı Amazon'dan 2850 TL gibi uygun bir fiyata alıyorum, geliyor, 4-5 gün sonra Firmware güncellemesi yapıyorum ve dongle ile bağlantı kurulamıyor.
Bu sebeple iade ettim ve açıklamaya özellikle "iade değil değişim istiyorum" ve "GameSir destek ile iletişime geçtim çözemedik" dedim. Buna rağmen değişim yerine iade yaptılar.
Tekrar alayım diyeceğim, olmuş 3250 TL. Alırım da çok feci koyar.
Ben de şimdi bu Gamepad'e alternatif bir şeylere bakıyorum. Her şeyi ile super Nova tam benlikti...
@21312 @Toby Fox
Kriterler
İyi sosyaller.
Geçenlerde benzer bir konu açmıştım ancak birazdan anlatacağım sebeplerden tekrar araştırmam gerekti.
Olay şu:
Ben GameSir super Nova'yı Amazon'dan 2850 TL gibi uygun bir fiyata alıyorum, geliyor, 4-5 gün sonra Firmware güncellemesi yapıyorum ve dongle ile bağlantı kurulamıyor.
Bu sebeple iade ettim ve açıklamaya özellikle "iade değil değişim istiyorum" ve "GameSir destek ile iletişime geçtim çözemedik" dedim. Buna rağmen değişim yerine iade yaptılar.
Tekrar alayım diyeceğim, olmuş 3250 TL. Alırım da çok feci koyar.
Ben de şimdi bu Gamepad'e alternatif bir şeylere bakıyorum. Her şeyi ile super Nova tam benlikti...
@21312 @Toby Fox
Kriterler
- Artık Amazon kısıtlaması yok herhangi bir siteden alabilirim.
- Bütçem 3000 ancak gerçekten değecekse esnetirim.
- Kablosuz bağlantı (dungle), hall effect triger ve stick, L2-R2 tuşlarının kısaltılmasını sağlayan o kaydırmalı Switch.
- Yazılım desteği: Burada işime yarayacak şey kare joystick hareketi.
Yarış oyunları oynarken o kısmın dairesel olması direksiyonu inanılmaz etkiliyor. Super Nova yazılımında bunu ayarlayabiliyorduk. - RGB'ye gerek yok, ekstra makro tuşları olursa iyi olur ancak kaliteli bir üründe gerek duymam.
İyi sosyaller.
Son düzenleyen: Moderatör: