GameSir Supernova kol God of War'da algılanmıyor

22723

Uzman
Maalesef konu açmak zorunda kaldım. God of War ve Uncharted 4'de kol çalışmıyor. GameSir Supernova bağlı gözüküyor uygulamada da araştırıp bir şeyler denedim ama olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece Xbox 360 denetleyicisi yazıyor Windows için.

Burada sıkıntı gözükmüyor. Steam oyunu ise kontrolcü ayarlarına bakabilirsiniz. Xbox 360 kolu olarak gözüken kollar normalde uyumlu çalışırlar.

Burada sıkıntı gözükmüyor. Steam oyunu ise kontrolcü ayarlarına bakabilirsiniz. Xbox 360 kolu olarak gözüken kollar normalde uyumlu çalışırlar.

Hocam o konuyu bir şekilde halletsek bile cihaz şu an dongle ile bağlanmıyor, yarın aldığım yeri arayacağım, eğer bir sorun varsa iade edeceğim yapabilirler ise yardım isteyeceğim, çok sinir oldum.

@22723, o program normalde Xbox 360 kolu olarak gözükmeyenler için. Muhtemelen Epic veya Sony oyunlarıyla alakalı. Bende PS5 de olduğu için PC'de Sony oyunları denemedim.

@22723, o program normalde Xbox 360 kolu olarak gözükmeyenler için. Muhtemelen Epic veya Sony oyunlarıyla alakalı. Bende PS5 de olduğu için PC'de Sony oyunları denemedim.

GoW'u halettim ama U4 kaldı, uğraşasım gelmiyor açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…