Farkını bilmiyorum hocam maalesef. Soğutucular hakkında çok bilgi sahibi değilim. @Draco Hocam yardımcı olabilir.Bunun bir de 50tl daha pahalı olan siyah modeli var refined olarak geçiyor onun ne farkı var hocam ben onu seçmiştim de.
Detaylar
Kim cevapladı?Draco
Yetkin
Beyaz olanda fazladan bakır borusu var o daha iyi bildiğim kadarı ile. Borular ısı dağıtımını kolaylaştırıyor. Ne kadar fazla o kadar iyi yani.Farkını bilmiyorum hocam maalesef. Soğutucular hakkında çok bilgi sahibi değilim. @Draco Hocam yardımcı olabilir.
Kılıç
Başarılı
Hocam attığınız monitörde hoparlör var mı? Kulaklığım ve hoparlörüm yok. Bir de bu monitörde ışık sızması ve ghosting olduğunu yazan yorumlar gördüm ne kadar olur?Beyaz olanda fazladan bakır borusu var o daha iyi bildiğim kadarı ile. Borular ısı dağıtımını kolaylaştırıyor. Ne kadar fazla o kadar iyi yani.
@Draco
Son düzenleme:
Draco
Yetkin
Hopörlor yok bildiğim. O yorumlara takılma her üründe var.Hocam attığınız monitörde hoparlör var mı? Kulaklığım ve hoparlörüm yok. Bir de bu monitörde ışık sızması ve ghosting olduğunu yazan yorumlar gördüm ne kadar olur?
MSI G244F ile alakalı bilgiler ve öznel yaklaşımlarım
Merhaba. Bugün sizlere uzun zamandır forumda dolaşan bir monitör olan MSI G244F'nin, DisplaySpecifications tarafından paylaşılan panel bilgisini söyleyip kendi düşüncelerimi belirteceğim. Açıkçası ben bu panel bilgisini görünce epey şaşırdım. Çünkü MSI, gördüğüm kadarıyla ilk kez bu panel...
Kılıç
Başarılı
Tamam hocam sağolun. Üründen DP kablosu çıkar mı? Çıkarsa o kablo 170hz verir herhalde.Hopörlor yok bildiğim. O yorumlara takılma her üründe var.
MSI G244F ile alakalı bilgiler ve öznel yaklaşımlarım
Merhaba. Bugün sizlere uzun zamandır forumda dolaşan bir monitör olan MSI G244F'nin, DisplaySpecifications tarafından paylaşılan panel bilgisini söyleyip kendi düşüncelerimi belirteceğim. Açıkçası ben bu panel bilgisini görünce epey şaşırdım. Çünkü MSI, gördüğüm kadarıyla ilk kez bu panel...www.technopat.net