Subzero

Uzman
Gaming.Gen.TR adresinden Dell Alienware AW2523HF monitör almayı düşünüyorum. Ancak kargo sırasında kırılma gibi bir durum olur mu endişeliyim. Ayrıca, ölü piksel ya da benzeri bir sorun çıkarsa iade kabul ederler mi? Çünkü birkaç bin TL'lik bir ürün için risk almak istemiyorum.

Gaming.Gen.TR adresinden Dell Alienware AW2523HF monitör almayı düşünüyorum. Ancak kargo sırasında kırılma gibi bir durum olur mu endişeliyim. Ayrıca, ölü piksel ya da benzeri bir sorun çıkarsa iade kabul ederler mi? Çünkü birkaç bin TL'lik bir ürün için risk almak istemiyorum.
Kargo durumu şans işi. Ama firma güvenilir alınır.

Ayni modeli kullaniyorum gaming gen tr kabul etmese bile dell premium ürün sınıfında bu monitöre ölü piksel değisimi veriyor.

Dell, Asus gibi markalarda asıl muhattabın Gaming.gen.tr gibi firmalar olmadığından sorun olmaz ama kargoyu teslim almadan önce kutusu hasarsız mı bak, öyle teslim al. Ardından bir video çekerek aç ve videoda açıldıktan sonra video kesintiye girmeden ürünün seri numarasını vs. de çek net şekilde. Ha için rahat değilse Vatanbilgisayar gibi mağazalardan da alabilirsin. Bu arada Dell garanti konusunda en kapsayıcı ve sağlam firma diye biliyorum.