Gaming.gen.tr'den yeni alınan R7 9800X3D & RTX 5070 nasıl ve ne zaman teslim edilir?

zqrba

Becerikli
1-2 aydır bilgisayar araştırması yapıyordum. "sonradan alırsam beni uzun süre götürsün, tekrar almakla uğraşmayayım" diyerek paraya biraz kıydım ve hayalime yakın bir bilgisayar aldım. Görünüşe pek önem vermedim. "bu fiyata şu alınabilirdi" gibi yorumları lütfen kendinize saklayın; daha iyi sistemler sizin olsun. Ben sadece sistem hakkındaki genel görüşlerinizi merak ediyorum. Ayrıca sistemi Gaming.gen.tr'den aldım, sizce kaç günde teslim edilir?

Total ödenen fiyat:123.786₺

Sistemim ne kadar sürede teslim edilir konuları bana çok gereksiz geliyor. Burası bir forum olabilir ama kimse de medyum degil ya da o iş yerlerinde personel olarak çalışana rastlamadım burada. Olsaydı bile gidip sorgulatıp "abi sistem ne zaman çıkar" diye gidip soracak hali yok. Bu sitelerde sıkca sorulan sorular kismi yer aliyor, zaten asagi yukari ne kadar sürede geleceği yaziyor. Kac senedir bu sistemlere alışığız, ne oldugu belirsiz saticilar disinda sureler hep aynı.

"Sistem hakkındaki genel görüşlerinizi merak ediyorum"
Pahalı.

Sistem eline ne zaman ulaşır?

Keşke artık şu kargo ne zaman bana ulaşır soruları forumda onaylanmasa.

Fiyat ne kadar tuttu ona göre kıyaslayalım.

Sistem iyi 5070 yerine 5070 Ti, 240mm sogutucu yerine 360mm, bir de belki X870 anakart beklerdim.

Soğutucu kısmında bende 360mm isterdim fakat özelleştirme kısmında yoktu X serisi anakart özelleştirmesi yoktu en alınabilecek olan buydu. 5070 Ti olan sistemler bütçemi aşıyordu ve taksitli aldığım için taksit komisyonu bayağı bir şişiyordu.

Fiyat ne kadar tuttu ona göre kıyaslayalım.

123.700 civarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…