Gaming laptop Assassin's Creed Unity ve Mirage oynayamıyorum

yusufumm07

Başarılı
Geçen gün AC Unity oyununu oynayamıyordum. Konu açtım, sağ olsunlar çok yardımcı oldular. Çeşitli denemeler yaptım, hatta format atmaya gittim. Neyse, oyun açıldı, 1. bölümü bitirdim, çıktım. Ertesi gün AC logosu gelip tekrar oyun açılmadan atmaya başladı. Dedim ki, tamam, kısmette yok, Mirage olanı indireyim. Bu ne şimdi, oyun bile oynayamayacaksam bu aleti niye aldım? Kafayı yiyeceğim kafayı off offf.

Teknik servise verin bence. Crash aldigini soylersin. Peki baska Unity oyun motoruna sahip oyunlarda boyle bir sorun yasadin mi?
Ya dostum ben laptopu kasım ayında aldım. O zaman Unity oynamıştım. Şimdi sorun çıkarıyor, niye? Sherlock Holmes, Marvel Spider-Man 2 ve Gotham Knights'ta sorun çıkmadı. Şimdi 3 oyundan birini deneyeceğim. Sorun çıkmazsa oyunlarda bir sorun var demektir. Sorun cihazdaysa yandım.

Ya dostum ben laptopu kasım ayında aldım. O zaman Unity oynamıştım. Şimdi sorun çıkarıyor, niye? Sherlock Holmes, Marvel Spider-Man 2 ve Gotham Knights'ta sorun çıkmadı. Şimdi 3 oyundan birini deneyeceğim. Sorun çıkmazsa oyunlarda bir sorun var demektir. Sorun cihazdaysa yandım.
Oyunda sorun yok muhtemelen. Cihaz formata ragmen duzelmediyse yazilimsal degil de, donanimsal bir sorun olabilir. Tahminimce Intel surucusunden kaynaklanan bir uyumsuzluk sorunu var. Eger yapabilirsen, format atip tum Intel suruculerini bastan kur. Bu da sorunu cozmezse isin sonu servis.

Oyunda sorun yok muhtemelen. Cihaz formata ragmen duzelmediyse yazilimsal degil de, donanimsal bir sorun olabilir. Tahminimce Intel surucusunden kaynaklanan bir uyumsuzluk sorunu var. Eger yapabilirsen, format atip tum Intel suruculerini bastan kur. Bu da sorunu cozmezse isin sonu servis.
Windows Update üzerinden ve İntel sürücü asistanını kullanıyorum ordan yapmayaya mı?
Screenshot_20250621_193522_Chrome.webp
Ya da bu mu?
Screenshot_20250621_193847_Chrome.webp

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt