yusufumm07
Üstün
Birinciyi yüklemiyor bu uyumsuzluk yaoar mı ?Intel® Driver & Support Assistant uzerinden indirin.
Birinciyi yüklemiyor bu uyumsuzluk yaoar mı ?Intel® Driver & Support Assistant uzerinden indirin.
Denemen lazim. Bende de bazi Intel suruculeri yuklenmiyordu.Birinciyi yüklemiyor bu uyumsuzluk yaoar mı ?Eki Görüntüle 156463
Mirage' jı tekrar yükleyince çalıştı bu arada.Denemen lazim. Bende de bazi Intel suruculeri yuklenmiyordu.
Buna sevindim. Unity'de durum nasil?
Yok logo gelip geri masaüstüne atıyor. İyice sinir etti.
Nvidia App uzerinden ekran karti suruculerini guncelle bir de. Bu video cok basit bir sekilde anlatmis. Sahip oldugunuz modelin ekran karti 4080 diye gordum. O yuzden 4080'i secin.Yok logo gelip geri masaüstüne atıyor. İyice sinir etti.
Nvidia App uzerinden ekran karti suruculerini guncelle bir de. Bu video cok basit bir sekilde anlatmis. Sahip oldugunuz modelin ekran karti 4080 diye gordum. O yuzden 4080'i secin.
![]()
NVIDIA App'i İndir
PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı.www.nvidia.com
Evet. Bastan guncellemeyi deneyebilirsin. Surucu guncellemekten baska aklima bu sorunu cozecek bir sey gelmiyor cunku.GünEki Görüntüle 156472cel zaten silip tekrar mı kursam ?
DDU kaldırıp yükledim sonuç aynı.Evet. Bastan guncellemeyi deneyebilirsin. Surucu guncellemekten baska aklima bu sorunu cozecek bir sey gelmiyor cunku.