Ya cidden gönlümde Thermalright heilos var ama urfada yaşıyorum ve buradaki bilgisayarcılara güvenemıyorum adama 100klık bilgisayar veriıyosun ister istemez bir şey olsun canım yanar.
Detaylar
Kim cevapladı?frozen
Çalışkan
Hocam kendiniz yapın ve o kadar takmayın macunu helios alın geçin istiyorsanız.Ya cidden gönlümde Thermalright heilos var ama urfada yaşıyorum ve buradaki bilgisayarcılara güvenemıyorum adama 100klık bilgisayar veriıyosun ister istemez bir şey olsun canım yanar.
Kendiniz yapın güvenmiyorsanız.Ya cidden gönlümde Thermalright heilos var ama urfada yaşıyorum ve buradaki bilgisayarcılara güvenemıyorum adama 100klık bilgisayar veriıyosun ister istemez bir şey olsun canım yanar.
hocam gönlümde heilos var ama urfadaki bilgisayarcılara güvenim yok adam 100k lık laptop veriıyosun ister istemez hem bilgisayara hem parana yazık olur diye çekiniyor insan
ekipmanım yokHocam kendiniz yapın ve o kadar takmayın macunu helios alın geçin istiyorsanız.
Kendiniz yapın güvenmiyorsanız.
bide cesarethocam gönlümde heilos var ama urfadaki bilgisayarcılara güvenim yok adam 100k lık laptop veriıyosun ister istemez hem bilgisayara hem parana yazık olur diye çekiniyor insan
ekipmanım yok
frozen
Çalışkan
Termal macun için bir ekipmana gerek yok ki hocam.hocam gönlümde heilos var ama urfadaki bilgisayarcılara güvenim yok adam 100k lık laptop veriıyosun ister istemez hem bilgisayara hem parana yazık olur diye çekiniyor insan
ekipmanım yok
bakarak yapabilirsiniz hocam.
ya hocam ekipmanı geçtim ailem izin vermez zar zor aldırdım pc yi artık yapacak bişi yok benlik durum yok ben diyorum ben yaparım babam çok karşı güvenmiyor banaTermal macun için bir ekipmana gerek yok ki hocam.
MX4, ne yaparsanız yapın pomp-out olacaktır. MX6 bu konuda daha iyi. Ancak pomp-out sorunu yaşamamak için faz değişimli termal ped alınmalı.
www.gaming.gen.tr
Ancak termal pedin uygulaması zordur. Eğer zaten cesaretim yok, hiç yapamam diyorsanız Kryonout veya MX6 öneririm. Üstelik ekipmana ihtiyacınız yok. Arka kapağını açabileceğiniz, bakır borularının vidalarını sökebileceğiniz bir tornavida olması yeter. Üstelik bu işlem, tahmin ettiğinizden daha kolay. En önemli nokta, arka kapağını çıkardığınızda işleme başlamadan önce bataryanın bağlantısını kesin.
Thermalright Heilos 30x40x0.2mm Katı Termal Intel Arayüz Kiti
Boyut : L30 mm x W40 mm x T0,2 mm Termal İletkenlik(W / m-k):8,5 W/mk Renk:Gri Termal Direnç:0,04°Ccm2/W Dirençlilik:2,1×10¹⁴ Ω-cm Elektrik İletkenliği:HAYIR Zararsız:EVET Kalınlık:0,2 mm Intel:
Ancak termal pedin uygulaması zordur. Eğer zaten cesaretim yok, hiç yapamam diyorsanız Kryonout veya MX6 öneririm. Üstelik ekipmana ihtiyacınız yok. Arka kapağını açabileceğiniz, bakır borularının vidalarını sökebileceğiniz bir tornavida olması yeter. Üstelik bu işlem, tahmin ettiğinizden daha kolay. En önemli nokta, arka kapağını çıkardığınızda işleme başlamadan önce bataryanın bağlantısını kesin.
pawEn
Üstün
MX serisinden hiçbir macunu laptoplara önermiyorum. Hatta direkt macun önermiyorum laptopa. İllaki Helios/PTM7950'den daha az performans veren macunlar öneriliyor ve ömürleri de padlere göre daha kısa oluyor. Bunun yanı sıra en önemlisi pump out riski taşıyor her macun. Ayrıca macunu sürmek için laptopu açabiliyorsanız padi de uygulayabilirsiniz. Bilgisayarcıya falan da 500TL vermeyin.
Padi yapıştıracağınız alandan çok azcık daha küçük bir alan şeklindeki parçayı kesin ve CPU/GPU üzerine yerleştirin. Bunun dışında yapacağınız aşırı zor bir şey yok.
Aşağıya detaylı bir bilgilendirici metin bırakıyorum bu konuyla alakalı (PTM7950 için anlatılmış ancak temel şeyler zaten).
Padi yapıştıracağınız alandan çok azcık daha küçük bir alan şeklindeki parçayı kesin ve CPU/GPU üzerine yerleştirin. Bunun dışında yapacağınız aşırı zor bir şey yok.
Aşağıya detaylı bir bilgilendirici metin bırakıyorum bu konuyla alakalı (PTM7950 için anlatılmış ancak temel şeyler zaten).
Dosya Ekleri
Yeni konular
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-
-
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL