Bütçe
70.000

32610

Gelişen
Arkadaşlar laptopumu yeni sattım. Şimdi önümde iki senaryo var; laptop + masaüstü veya sadece oyuncu laptopu olmak üzere.
Kullanımım Forza 5, RDR2, CS2 ve Valorant olmak üzere Adobe programları, Blender.

Monitörüm de 2K. (eski laptopumu monitöre bağlayarak oynuyordum yani tek ihtiyaç kasa)
Masaüstü ile birlikte laptop alırsam bütçe 30k kadar (toplama yapacağım) ekstra cebimden çıkıyor. Laptoplarda ise 16 inç muhabbeti biraz canımı sıkıyor 15.6 yerine 16:10 film ve dizi izlemede dezavantajlı oluyor. Güzel laptoplar da hep 16:10 çıkıyor artık bildiğiniz gibi. 15.6 cihazlarda 250 nit tarzı paneller mevcut.
Siz benim yerimde olsanız hangisini yaparsınız? Masaüstü toplamam benim kullanımımda israf mı olur, sadece oyuncu laptopundan mı devam etmeliyim?
Laptopumu hiç taşımam ama yatarkende arada dizi, film izlemelik YouTube'da takılmalık (tablet kullanamıyorum) bir şey lazım.
Çok hikayeli oyun falan girmem RDR2 tarzı harbi bir oyun değil ise (God of War da ufaktan oynayasım var).

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence masaüstü bilgisayar alın. Bir tane de ucuz yollu bir akıllı TV alın. Anladığım kadarıyla sadece multimedya için kullanacaksınız.