JakieS

Uzman
Merhaba,

Laptopumu masaüstü gibi bir bilgisayar gibi kullanmak istiyorum. Monitör, masa, laptop monitör ikili standı ve klavye alacağım. Masa ve standı internetten buldum, fiyat olarak en fiyat performans gitmek istiyorum.

5-6 bin TL monitör önerisine ihtiyacım var. CS LoL ve BF1 oynuyorum ağırlıklı olarak. 240 Hz olursa iyi olur önerilerinizi bekliyorum.
Amacım aşağıdaki videodakine benzer Türkiye şartlarında bir setup kurmak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Laptopumu masaüstü gibi bir bilgisayar gibi kullanmak istiyorum. Monitör, masa, laptop monitör ikili standı ve klavye alacağım. Masa ve standı internetten buldum, fiyat olarak en fiyat performans gitmek istiyorum.

5-6 bin TL monitör önerisine ihtiyacım var. CS LoL ve BF1 oynuyorum ağırlıklı olarak. 240 Hz olursa iyi olur önerilerinizi bekliyorum.
Amacım aşağıdaki videodakine benzer Türkiye şartlarında bir setup kurmak.

Hocam, neden böyle bir yol izliyorsunuz? Direkt masaüstü toplamak daha mantıklı olmaz mıydı? Ben de bir süre laptopumu masaüstü gibi kullandım, ancak geçtiğimiz günlerde masaüstü topladım. Deneyimlemiş biri olarak bu tarz sistemleri çok önermiyorum, özellikle uzun vadede hem performans hem de rahatlık açısından masaüstü toplamak genellikle daha avantajlı oluyor. Çünkü alacağınız performansı laptop ile epey baltalıyorsunuz.

Bu arada, önerdiğiniz monitör kolunu şu anda aktif olarak uzun süre kullanıyorum ve 27 inç curved monitörümü gayet sorunsuz bir şekilde taşıdı. Gerçekten memnun kaldım.

Hocam, neden böyle bir yol izliyorsunuz? Direkt masaüstü toplamak daha mantıklı olmaz mıydı? Ben de bir süre laptopumu masaüstü gibi kullandım, ancak geçtiğimiz günlerde masaüstü topladım. Deneyimlemiş biri olarak bu tarz sistemleri çok önermiyorum, özellikle uzun vadede hem performans hem de rahatlık açısından masaüstü toplamak genellikle daha avantajlı oluyor. Çünkü alacağınız performansı laptop ile epey baltalıyorsunuz.

Bu arada, önerdiğiniz monitör kolunu şu anda aktif olarak uzun süre kullandım ve 27 inç Curved monitörümü gayet sorunsuz bir şekilde taşıdı. Gerçekten memnun kaldım.

Şu an halihazırda 4060'lı laptopum var. İstediğim oyunları oynatıyor. Masaüstü toplasam istediğim setup 50k civarı tutacak şu anlık böyle bir bütçe ayırmak istemiyorum. İleride kuracak olacağım zaman klavye masa monitörüm hazır olur kafasındayım.
Toplam 10 bin civarına şimdilik böyle bir setup kurmayı planlıyorum.