Rehber Gaming laptoplar arasında MSI - Thin ve Cyborg serileri neden alınmamalı?

Anladım hocam teşekkür ederim.

Tek fanlı laptobun zaten gaming diye piyasaya surulmesi ne kadar insanlarla dalga gectiklerini gosteriyor. 144HZ gecikmesi yuksek basit paneller koyuyor adina Gamer koyuyor. Lenovo'da bunu yapiyordu. Insanlar daha once gercek bir gaming laptop kullanmadiklari icin onlara yeterli geliyor bu. Fan konsuna gelirsek Acer V15 serisinin bile çift fanı var tek fanli gibi gozukuyor disaridan bakinca ekrani 165Hz ve 300nit. MSI Thin, Cyborg serileri MSI'yin parayi vurma metodu olarak goruyorum. Cunku insanlar bilmiyor bilmeden aliyorlar. Ha sunu belirteyim tam bir gamer iseniz bu laptoplar sizi uzecektir kesinlikle. Bu laptoplar giris seviyesi MSI kalitesini hissetmek icin alinabilir fiyattalar tek artilari bu klavyeleri guzel. xD Şahsen MSI'in klavye hissiyatini hicbir laptopta alamadim. ASUS falan hikaye. Ayrica aman ha influncerlarin incelemelerine bunu yazmayin banlarlar sizi.

Onun haricinde MSI orta modelleri cok iyidir tavsiye ederim kesinlikle. Sirf klavye hissiyati icin bile alinir. Gecmiste MSI GL62, GL65 serilerini tecrube etmis birisi olarak cok begeniyorum. Bir sonraki oyuncu Laptobum Katana serisi olabilir o olmazsa Acer, Omen gibi markalar dusunuyorum bakalim kismet artik.

Tek fanlı laptobun zaten gaming diye piyasaya surulmesi ne kadar insanlarla dalga gectiklerini gosteriyor.
2007 model eskilerden Acer laptopum vardı, içindeki soğutma bununla aynıydı öyle söyleyeyim.

Bu modeldi. Acer 6920G.

Yanlış hatırlamışım benimkinin soğutması böyleymiş ağzımla üflesem daha iyi etki eder

Son düzenleme:
2007 model eskilerden Acer laptopum vardı, içindeki soğutma bununla aynıydı öyle söyleyeyim.

Eki Görüntüle 258172
Benim Casper GT520M'li laptopta boyleydi. Şaka gibi. Tek fark GPU 17 watt max. Aslinda MSI'in 45 watt GPU'yu bu tek fanla calistirabilmesi buyuk muhendislik ornegi. xD Bu arada Acer v15 serisini cok begendim 165hz 300nit ekranli ince gaming laptop. 38 bin lira ve RTX 5050 var icinde. Bunu almayi cok isterdim. Termal tasarimi cok yeterli teknik olarak bakildiginda 3 adet hava cikisi sayilir. Bir yanda 2 tane dipdibe uzanmis enine gore. Baya iyi geldi bana. Incelemelerine falan bakmadim tabii ki ama yeterlidir fazlasiyla cunku 75Watt TDP RTX 5050 herhalde oyle olmasi lazim tam incelemedim. Suan bu laptobu karsimda gormeyi cok isterdim. xD

Acer bana da güzel gözüküyor, daha çok LOQ önerildi bana ondan LOQ için daha sıcak gibiyim.

En iyisi senin olsun hocam

Uzak dur Lenovo'dan. Eski Lenovo degil o. Influncerler neyi incelerse onu oneriyorlar.
En iyisi senin olsun hocam
Amin hocam zor degil. Gecen Aralik ayinda alacak gucum vardi fakat aile sorunlarindan dolayi çöp oldu param hep. Bir dahakine param oldugu gibi alacagim dursun evde. Acer v15 giris seviyesi icin ideal. Onun haricinde gercekten 50 bin lirayi falan gozden cikartiyorsan Omen, Acer Nitro serisi geliyor. 70 binden sonra Katana alinir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…