Şu aralar Resident Evil oyunları oynuyorum ve oyundayken ekran kartı 110 watt çekerken 81-83 derece, işlemci de 25-30 watt arası çekerken 79-81 derece arası sıcaklıklar oluyor. Sizce bakım zamanı geldi mi? Ayrıca oda sıcaklığı termometrede 26 derece gösteriyor.
En son ne zaman yaptığına bağlı. Ekran kartı bayağı iyi fakat işlemci için aynısını diyemem çünkü biraz fazla ısınıyor gibi. Cihaz nedir? 25-30 muhtemelen limitlenmiştir, power limitleri kendiniz mi limitlediniz işlemci gücünü?
En son ne zaman yaptığına bağlı ekran kartı bayağı iyi fakat işlemci için aynısını diyemem biraz fazla ısınıyor gibi. Cihaz nedir? 25-30 muhtemelen limitllenmiş Power limitleri kendiniz mi limitlediniz işlemci gücünü?
En son ne zaman yaptığına bağlı ekran kartı bayağı iyi fakat işlemci için aynısını diyemem biraz fazla ısınıyor gibi. Cihaz nedir? 25-30 muhtemelen limitllenmiş Power limitleri kendiniz mi limitlediniz işlemci gücünü?
Fanların hava vermesi cihazın bakıma gerek olmadığını açıklayamaz. Bakım yaparken sadece fanları temizlemekten bahsetmiyorum termal bakımdan da bahsediyorum. Fanlar olmadan cihaz oyuna girdiğiniz an kendini kapatır işlemci soğutacak bir şey bulamadığı için.
Fanların hava vermesi cihazın bakıma gerek olmadığını açıklayamaz. Bakım yaparken sadece fanları temizlemekten bahsetmiyorum termal bakımdan da bahsediyorum. Fanlar olmadan cihaz oyuna girdiğiniz an kendini kapatır işlemci soğutacak bir şey bulamadığı için.
Bir de diğer laptoplarıma da bakım yaptırmak istiyorum. Bir laptopumun ekran kartı 103 derece de çalışıyor oyunlarda. Sizce bu linkteki ürün iyi soğutur mu?