@cagata, yanlış uygulamış olma ihtimaliniz yüksek. Birçok cihaza uyguladık, hepsinde de olumlu sonuçlar aldık. MX6 denemenizi önermem, kendiliğinden sıvı metal destekli cihaz sayısı oldukça azaldı piyasada. Sıvı metal uygulayın cihazınıza. MX6 falan yarışamaz.

Sıvı metal eski laptoplarda uygun olmaz ve kesinlikle yanlış uygulamadım daha geçen gün sıvı metal uyguladım eski bir laptopa hiçbir şey değişmedi araştırdım sonra eski laptoplara uygulanmıyormuş en iyisi Artics MX6 onu alacağım gibi gözüküyor

Size cihazınızın eski olduğunu düşündüren nedir? Yazdığınız kadarıyla Acer Nitro 16 serisi cihazınız var. Evet, o eski laptopa uyguladığınız konuyu hatırlıyorum. Bomboş harcadınız sıvı metali. O cihaz çıktığında sıvı metal yoktur bile piyasada. 2020 üretim Asus cihazlarla çıktı sıvı metal piyasaya. Yani, 6 yıllık cihazlar bile destekleyebiliyor. Acer Nitro 16 serisi de destekliyor zaten sıvı metali. Sıvı metal desteği varken gidipte ofis laptoplarına uygulanan MX6 sürerseniz hem performansa olumsuz fark edecek hem de 4 ayı göremeden pump-out olacak. Gereksiz yatırım olarak görüyorum.

Size cihazınızın eski olduğunu düşündüren nedir? Yazdığınız kadarıyla Acer Nitro 16 serisi cihazınız var. Evet, o eski laptopa uyguladığınız konuyu hatırlıyorum. Bomboş harcadınız sıvı metali. O cihaz çıktığında sıvı metal yoktur bile piyasada. 2020 üretim ASUS cihazlarla çıktı sıvı metal piyasaya. Yani, 6 yıllık cihazlar bile destekleyebiliyor. Acer Nitro 16 serisi de destekliyor zaten sıvı metali. Sıvı metal desteği varken gidip de ofis laptoplarına uygulanan MX6 sürerseniz hem performansa olumsuz fark edecek hem de 4 ayı göremeden pump-out olacak. Gereksiz yatırım olarak görüyorum.

Diğer laptoplarımdan bahsediyorum Samsung NP300E5C HP Pavilion G6 Casper Nirvana C500 ve ASUS TUF gaming FX504

Size cihazınızın eski olduğunu düşündüren nedir? Yazdığınız kadarıyla Acer Nitro 16 serisi cihazınız var. Evet, o eski laptopa uyguladığınız konuyu hatırlıyorum. Bomboş harcadınız sıvı metali. O cihaz çıktığında sıvı metal yoktur bile piyasada. 2020 üretim ASUS cihazlarla çıktı sıvı metal piyasaya. Yani, 6 yıllık cihazlar bile destekleyebiliyor. Acer Nitro 16 serisi de destekliyor zaten sıvı metali. Sıvı metal desteği varken gidip de ofis laptoplarına uygulanan MX6 sürerseniz hem performansa olumsuz fark edecek hem de 4 ayı göremeden pump-out olacak. Gereksiz yatırım olarak görüyorum.

Yok Acer Nitro 16'yı zaten üretici servisine götüreceğim herhalde orada sıvı metal uygularlar

Yani her şeyi denedim bir tek macun denemedim

@cagata, Orasını anladım, ancak şöyle bir şey var. Şuan bizim sıvı metal için konuştuğumuz cihaz Acer Nitro 16. Ne alaka Pavilion, Nirvana vs.

Servise götürdüğünüzde sıvı metal uygulamaları zaten sizin için iyi bir durum. Macun denemenize bu cihaz özelinde gerek yok zaten. Diğer cihazlara da macun dışında bir uygulama saçma olacaktır. Tamamen cihaza özel müdahale edilmesi gerekiyor.

@cagata, Orasını anladım, ancak şöyle bir şey var. Şu an bizim sıvı metal için konuştuğumuz cihaz Acer Nitro 16. Ne alaka Pavilion, Nirvana vs.

Servise götürdüğünüzde sıvı metal uygulamaları zaten sizin için iyi bir durum. Macun denemenize bu cihaz özelinde gerek yok zaten. Diğer cihazlara da macun dışında bir uygulama saçma olacaktır. Tamamen cihaza özel müdahale edilmesi gerekiyor.

Anladım ben diğer cihazları söylüyordum Acer Nitro 16 ya tabii ki macun olmaz gayet memnunum sıvı metalden Acer Nitro 16 da çok iyi iş yapıyor

@cagata, Orasını anladım, ancak şöyle bir şey var. Şu an bizim sıvı metal için konuştuğumuz cihaz Acer Nitro 16. Ne alaka Pavilion, Nirvana vs.

En büyük korkum cihazı üreticiye götürdekten sonra umarım sıkıntılar çıkmaz

Son düzenleme: