Gampead ve klavye tuşları çakışıyor

ahmetturgay

Üyecik
İnanılmaz bir şey yaşıyorum ve çözümünü asla bulamıyorum. Xbox kontrolcümü kullanmaya kalktığım zaman klavye ile çakışıyor. Oyunu Steam üzerinden oynuyorum. Asla devre dışı bırakamadım klavyeyi. Steam'deki bütün ayarları denedim kontrolcü için. Örneğin kontrolde sağ hareket ettiriyorum klavye ile çelişiyor kontrolü. Bunun çözümü nedir?
Örneğin:

Dosya Ekleri

• IMG_7278.webp
    124,8 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bir sorun değil, klavye ve Gamepad bağlıysa, o anda hangi kontrol yöntemini kullanırsanız oyun otomatik olarak ona uygun tuşları gösterir. Epey yararlı bir özellik aslında.

Bu bir sorun değil, klavye ve Gamepad bağlıysa, o anda hangi kontrol yöntemini kullanırsanız oyun otomatik olarak ona uygun tuşları gösterir. Epey yararlı bir özellik aslında.
Sevgili Mert hocam bu şekilde oyunu oynayamıyorum. Klavyeyi tamamen soktum yine kurtulamadım. Kontrolcü ayarlarından da hiç bir şekilde kaldıramadım. A tuşuna basiyorum ayni anda enter tuşu çıkıyor ve bu oynayisa engel oluyor.

Anladım, oyun nedir peki? Belirtmemişsiniz. Ayrıca sisteminizi detaylı olarak yazarsanız araştırmaya çalışayım.

AMD RTX 7000 nedir efendim, böyle bir donanım yok. detaylıdan kastım her parçayı tek tek yazmanız. Buna klavye ve Gamepad marka modeli de dahil.

Oyunda sıkıntı oluyor mu peki? Hareketler sürekli takılıyor mu?

Şu konudaki videoyu izleyin, bu tarz bir problem mi?

Klavye ve Game pad e aynı anda basın çözülüyor oyun içi olan bir bug çoğu oyunda aynısı oluyor denedim.

Aynen hocam bu tarz bir problem Xbox gamepad 9. Nesil kullanıyorum klavye logitech ama bunların marka modellerden falan dolayı olduğunu düşünmüyorum

Oyundayken Shift+Tab yapın, açılan arayüzde aşağıdan kontrolcü simgesini seçip Steam kontrolcüsü açık ise kapatın.

Xbox 360 Controller Emulator bu program ile dener misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…