Merhaba,
Bu firmayı ve internet sitesini bilmiyordum. Google üzerinden kontrol ettiğimde ben de sitesine giremiyorum. Ancak siteye erişemiyor oluşumuz teknik anlamda bir "kapanma" mıdır bilemiyorum. Google üzerinden yaptığım aramada sınırlı şekilde de olsa bazı bilgiler görülüyor ve sitenin sahip olduğu ticaret ünvanının ne olduğu öğrenilebiliyor. Bu ticaret ünvanına ait ticaret sicili kayıtlarına baktığımda şirketin en son 2025 yılında adres değişikliği yaptığı görülüyor. Şirketin kapandığına dair herhangi bir kayıt yok, şirket resmi anlamda kapansaydı ticaret sicili kayıtlarında görülürdü.
Eki Görüntüle 280307
Bu yüzden teknik anlamda "sitenin kapandığı" sonucu bence doğru değil. İnternet sitelerinin çalışmasına yönelik teknik bilgilere vakıf değilim. O yüzden şirketin internet sitesinde teknik bir aksaklık vardır ve o yüzden erişilemiyordur muhtemelen diyeyim.
Ayrıca yine Google üzerinden yaptığım aramada görebildiğim sınırlı bilgide bir mail adresi bulunmakta. Paylaşıyorum:
Eki Görüntüle 280312
Dilerseniz bu mail adresine mail atarak kendilerine ulaşmaya çalışabilirsiniz. Ancak internet sitelerindeki bu teknik aksaklık onların mail sunucularını da etkiliyor mudur bilemiyorum. Yani mail atsanız bile gönderilmiş olur mu emin değilim.
Mail kanalıyla da ulaşamıyorsanız iki seçeneğiniz var. Ya bir süre bekleyip internet sitelerini kontrol ederek siteye erişim sağlandığında site üzerinden kendilerine ulaşmak ya da yukarıda ticaret sicili kayıtlarındaki adrese posta yoluyla veya fiziken giderek kendilerine ulaşmak.
Üründeki arıza sebebiyle neticede THH'ye başvuracaksanız eğer satıcıya, yani Gank'a yazılı bir başvuru yaptığınızı kanıtlamanız lazım unutmayın.