• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Garanti, anakartından duman çıkan Lenovo LOQ laptop'u bir sorun yok diyerek geri gönderdi

6159

Uzman
Lenovo LOQ laptopu garantiye gönderdim ve detaylı test yapıp hiçbir sorun olmadığını yazılı olarak iletmişler. Gözümle gördüm, çıtır çıtır ses çıkıp bildiğiniz duman çıktı. Laptop açılıyor ve normal bir şekilde çalışıyor, anlamıyorum. Garip bir durum yaşadım. Yanında da 230 watt adaptörü göndermişler sağ olsunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç devresinde ısınan parçadan çıkmıştır üretimden kalan durumdur. Nence dikkatli incelemeden geri vermişler.

Güç devresinde ısınan parçadan çıkmıştır üretimden kalan durumdur. Nence dikkatli incelemeden geri vermişler.
Klavyenin "f g h" tuşları arasından çıktı duman. Gözümle görmesem kokuyu almasam tamam yani.

Klavyenin "F g h" tuşları arasından çıktı duman. Gözümle görmesem kokuyu almasam tamam yani.

Isınan parçaların olduğu bölge hala koku var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…