egehsyn

Üyecik
Merhaba dostlar, öncelikle forumda yeniyim. Herkese hayırlı geceler diliyorum.

4 ay içinde gaming laptop almayı planlıyorum. Aklımda 2 tane model var:

Asıl soruya dönecek olursak. Lenovo LOQ 15IRX10 modelinde Gen9 modellerindeki gibi herhangi bir sorun var mı? 2-3 tane anakart sorunu görmüştüm yine bu modellerde. Sizce alınır mı? 24 GB olduğu için tercih etmek istiyorum. Görüşleriniz benim için önemli.

İyi Sosyaller 🙏

Merhaba dostlar, öncelikle forumda yeniyim. Herkese hayırlı geceler diliyorum.

4 ay içinde gaming laptop almayı planlıyorum. Aklımda 2 tane model var:

Asıl soruya dönecek olursak. Lenovo LOQ 15IRX10 modelinde Gen9 modellerindeki gibi herhangi bir sorun var mı? 2-3 tane anakart sorunu görmüştüm yine bu modellerde. Sizce alınır mı? 24 GB olduğu için tercih etmek istiyorum. Görüşleriniz benim için önemli.

İyi Sosyaller 🙏
Bilinen bir sorun yok, varsa da ben bilmiyorum. 15IRX10 serisinin anakart tamamen yenilenmiş.

Yorumlarınız için teşekkürler. Peki hangi model tercih edilmeli, TUF mu LOQ mu? TUF modelinin ekranı LOQ'a göre daha iyi sanırım fakat LOQ modelinde 24 GB RAM olduğu için kafam karışıyor. Hangi modeli önerirsiniz?

Yorumlarınız için teşekkürler. Peki hangi model tercih edilmeli, TUF mu LOQ mu? TUF modelinin ekranı LOQ'a göre daha iyi sanırım fakat LOQ modelinde 24 GB RAM olduğu için kafam karışıyor. Hangi modeli önerirsiniz?

TUF'un kasa metalden ve soğutması daha başarılı. Ekran olarak çok bir fark göremedim ben çıplak gözle.

Ne zaman aldınız hocam? Ne kadar vakit geçirdiniz? Performans ve sıcaklık değerlerinden memnun musunuz?
2-3 ay oluyor, oyun performansı beklenildiği düzeyde, Days Gone en yüksek ayarlarda 90+ FPS alıyorum.
Sıcaklık olarak 70-80 arasiydi diye hatırlıyorum otomatik moddayken.
Onun dışında şarjı biraz hızlı bitiyor.