Garanti BBVA ihtiyaç kredisi için kira kontratı istiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lagaluga2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 87
  • Etiketler Etiketler
    garanti kira

lagaluga2

Üyecik
Merhabalar,

Garanti BBVA üzerinde 50.000 TL ihtiyaç kredisine başvurdum, başvurum ön onaydan geçti fakat durum "Şubeden devam edebilirsiniz." olarak gözüküyor. Ayrıca gerekli belgelerde kira kontratı istendiğini görüyorum. Ben gelir kaynağı olarak kira seçmemiştim. İnternette araştırdığımda bu durumu yaşayan birkaç kişi daha gördüm. Bu konuda bilgisi, deneyimi olan var mı acaba?

Müşteri hizmetlerini aradığımda "Karışıklık olmuştur." diyor fakat Garanti BBVA mobil uygulama üzerinden veya kredi başvurusu yaparken bir gelir kaynağı seçemiyorum ya da gelir kaynağımı değiştiremiyorum.

"Acaba ne kadar kira ödüyor, geçinebiliyor mu?" diye istemiş olabilirler mi?
Eski bankaci olarak sadece kira gelirim var diyenlerden isterdim. Kontrat da değil. Hesap hareketi de işimi görürdü.

"Acaba ne kadar kira ödüyor, geçinebiliyor mu?" diye istemiş olabilirler mi?
Eski bankaci olarak sadece kira gelirim var diyenlerden isterdim. Kontrat da değil. Hesap hareketi de işimi görürdü.

Faiz geliri olarak başka bankadaki hesap cüzdanımı yükledim, aslında o da değerlendiriliyor kısmında. Şu an kira ödemiyorum, aile evinde kalıyorum. Ne olacak sonuç bakalım. Yarın bir daha arayacağım, hafta sonu olması kötü oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 444 0 335 anında kredi hattı var oradan yardımcı olabilirler. Diğer türlü şubeye gitmeniz gerekiyor.

Birde miktar o kadar yüksek değil. Yüksek ihtimal seçtiğiniz gelir türü buna sebep oldu. Ücretli özel sektör seçseydiniz onaylardı muhtemelen.

Büyük ihtimalle hocam, en başta bankaya müşteri olurken ne seçtiğimi hatırlamıyorum bile. Öğrenciydim dediğiniz numarayı arayacağım yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…