ays_nur

Becerikli
Arkadaşlar merhaba,

Garanti BBVA'daki 5.000 TL limitli avans hesap başvurum ön onay aldı şubeye gitmem gerekiyormuş. Gerekli belgeler kısmıda "kiraya konu gayrimenkul tapusu" diyor ama ben aile evinde kalıyorum, herhangi bir kira gelirim yok. İşleme nasıl devam edeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba,

Garanti BBVA'daki 5.000 TL limitli avans hesap başvurum ön onay aldı şubeye gitmem gerekiyormuş. Gerekli belgeler kısmıda "kiraya konu gayrimenkul tapusu" diyor ama ben aile evinde kalıyorum, herhangi bir kira gelirim yok. İşleme nasıl devam edeceğim?

Vallahi şaka gibi klasik Garanti Bankası(kendisinden soğudum)

Arkadaşlar merhaba,

Gelir kısmına "Kira" yazdıysanız onu kanıtlamak için istiyorlar. Ben de açtıramamıştım, bi ara Garanti çöktüğü zaman tekrar başvuru yapınca sistem herhangi bir belge almadan onaylamıştı. Tekrar başvurup gelir kaynağını miras, yatırım, faiz getirisi gibi belge istemeyen şeyler seçerseniz olabilir.

Şaka gibi boyle dusuk kredi icin neden istiyorlar? Ikametgahin sistemde gozukmuyor okabilir mi?

Hayir ikametgahim sistemde gozukuyor.

Gelir kısmına "kira" yazdıysanız onu kanıtlamak için istiyorlar. Ben de açtıramamıştım, bir ara garanti çöktüğü zaman tekrar başvuru yapınca sistem herhangi bir belge almadan onaylamıştı. Tekrar başvurup gelir kaynağını miras, yatırım, faiz getirisi gibi belge istemeyen şeyler seçerseniz olabilir.

Avans hesap basvurusu yaparken gelir beyani kısmı gelmedi, sadece gelirim ve ikametgahim cikmisti seceneklerde. Kira, maas vesaire gibi secenekler gelseydi duzeltirdim ama ben kira gelirim var diye basvuru yaptığımi hatirlamiyorum. Banka kredi karti basvurusu yaparken zaten gelir bilgisi istiyor ve ben orada da burs vesaire secmistim, kira degil. Subeye gitsem yardimci olurlar mi acaba yoksa basvurum kira kontrati olmadigi icin iptal mi olur?

Vallahi şaka gibi klasik Garanti Bankası(kendisinden soğudum)

Limiti diger bankalardaki limitlerimden yuksek oldugu ve bonusu oldugu icin kullanıyorum, şu ana kadar bunun disinda herhangi bir sikintisini gormedim. Ogrenciyim ve herhangi bir gelir beyani olmadan 7.500 TL limitli kredi karti vermisler.

Hayir ikametgahim sistemde gozukuyor.

Avans hesap basvurusu yaparken gelir beyani kısmı gelmedi, sadece gelirim ve ikametgahim cikmisti seceneklerde. Kira, maas vesaire gibi secenekler gelseydi duzeltirdim ama ben kira gelirim var diye basvuru yaptığımi hatirlamiyorum. Banka kredi karti basvurusu yaparken zaten gelir bilgisi istiyor ve ben orada da burs vesaire secmistim, kira degil. Subeye gitsem yardimci olurlar mi acaba yoksa basvurum kira kontrati olmadigi icin iptal mi olur?

Limiti diger bankalardaki limitlerimden yuksek oldugu ve bonusu oldugu icin kullanıyorum, şu ana kadar bunun disinda herhangi bir sikintisini gormedim. Ogrenciyim ve herhangi bir gelir beyani olmadan 7.500 TL limitli kredi karti vermisler.

Bana da hiçbir gelirim olmadığı halde genç banka kartı kullanıyorum diye avans hesabı açarsan 2.000TL veririz dediler ama ben almadım.

Bana da hiçbir gelirim olmadığı halde genç banka kartı kullanıyorum diye avans hesabı açarsan 2.000TL veririz dediler ama ben almadım.
Bana da 2.000 TL avans hesap teklif etmişlerdi, almamıştım. Şimdi 5.000 TL'ye çıkarmışlar. Yakın bir zamanda bir subesine gidip konuyu halledeceğim, teşekkürler herkese.