Garanti BBVA yanına ek kart önerisi

creazy

Başarılı
Merhaba, uzun yıllardır Garanti BBVA müşterisiyim ve halihazırda bonus genç ile bonus flexi kredi kartını kullanıyorum. Ancak yanına yeni bir kart daha eklemeyi düşünüyorum. Bu noktada sizin önerileriniz nelerdir? Garanti'nin yan kuruluşu olan Tami uygulamasını ve Akbank'ı birlikte kullanmayı planlıyorum, sizce bu kombinasyon mantıklı mı?

Tami uygulamasının verdiği cashbackler vs. güzel fakat ben uygulamasını pek beğenemedim. Çok hantal çalışıyor. Akbank önermiyorum.

İş Bankası + Nays kullanılabilir. Nays, İş Bankasının uygulaması ve güzel çalışıyor. Aktif kullanıyorum. Yapı Kredi + Nays'ta olabilir ek olarak.

İş Bankası + Nays kullanılabilir. Nays, İş Bankasının uygulaması ve güzel çalışıyor. Aktif kullanıyorum. Yapı Kredi + Nays'ta olabilir ek olarak.
Zahmet olmazsa, nedenini açıklayabilir misiniz?

Teşekkürler.

Zahmet olmazsa, nedenini açıklayabilir misiniz?
Genel anlamda güzel bir banka İş Bankası. Mh'leri ilgili, kampanyaları güzel, çoğu siteye taksit imkanı var vs.

Garanti'nin de kampanyaları güzel, kullandığından biliyorsundur. Ben de aktif olarak Garanti kullanıyorum. Ek olarak bir banka daha açmak istesem ya İş B. olurdu ya Yapı Kredi. Taksitli bir ürün alacaksam ya Bonus ya World/Maximum herhangi birinde illa peşin fiyatına oluyor.

Genç kart çıkaracaksan Yapı Kredi'ninki pek iyi değil. İş Bankası o konuda daha iyi. Direkt aidatsız normal kart çıkaracaksan Yapı Kredi daha iyi. İş Bankası aidatsız kartlarını pek önemsemiyor. Kararını sen verirsin.

Bilemedim, sanal kart konusunda hangisi daha iyi? Zaten Garanti'de kredi kartım var. Aidatlı kart almam. Garanti'nin aidatsız kullanıyorum iki tane. Nays hesabım duruyor. Garanti normal kartım da var, Paracard garanti Mastercard da var. Şu an kararsızım.

Ek kart isteme sebebin nedir? Garanti kredi kartı + Nays gayet yeterli gelir.

Ek kart isteme sebebin nedir? Garanti kredi kartı + Nays gayet yeterli gelir.
Sanal kart gerekiyor, o yüzden çıkarmak istiyorum. Garanti'de birden çok sanal kart çıkaramıyorum.

Sanal kart gerekiyor, o yüzden istiyorum. Garanti'de birden çok sanal kart çıkaramıyorum.
Sanal kartlar konusunda pek bilgim yok. Benim bildiğim sanal kredi kartı açmak için önce fiziki karta da sahip olman lazım o bankadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…