Vrother9 30

Üstün
YouTube aile paketi ve Netflix 4K paketini kullanıyorum. Bu abonelikler için cashback veren sağlam ve güvenilir banka/kart vb. arayışındayım.
Netflix çok önemli değil de (yakında iptal edeceğim gibi) YouTube olsa da yeter, sadece.
Önerilerinizi bekliyorum.

İlk defa duydum, güvenilir değil mi, yarın kapanmasın.

Güvenilir tabiikide hocam zaten Burgan Bank'ın dijital bankası. Ön ödemeli değil normal banka yani.
Normalde en para kullanıyordum. Uzun zamandır on Mobile kullanıyorum masrafsız bankacılık konusunda çok iyi.

Kayıt olacaksan davet kodu istersen onu da verebilirim.

Güvenilir tabiikide hocam zaten Burgan Bank'ın dijital bankası. Ön ödemeli değil normal banka yani.
Normalde en para kullanıyordum. Uzun zamandır on Mobile kullanıyorum masrafsız bankacılık konusunda çok iyi.

Kayıt olacaksan davet kodu istersen onu da verebilirim.
Biraz araştırdım da bundan daha iyi alternatif yok gibi , bir sıkıntı olmaz ise kayıt olacağım gibi , davet kodu işinize yarıyacaksa alabilirim.

Biraz araştırdım da bundan daha iyi alternatif yok gibi , bir sıkıntı olmaz ise kayıt olacağım gibi , davet kodu işinize yarıyacaksa alabilirim.
500TL civarı bir para veriyor eğer bugün kayıt olacaksan gün içinde vadesiz TL hesabında bir hareketlik olması lazım 1TL dahi olsa olur.

26468710

Kapanmasa bile kampanyalar sonsuza kadar sürmez. Yani şunu anlamıyorum ileride zaten EFT/FAST için ücreti ödeyeceksiniz. Ne gerek var cashback gibi şeylere?

Mesaja neden gülücük attınız, hocam?
Ek olarak uygulamada EFT/FAST ücretsiz zaten. Ücretli olduğunu varsaysak bile cashback'in iade tutarı ile FAST ücreti bir mi?