30538

Çalışkan
Öncelikle merhaba. Kasım'dan beri pek oyun almadım, o zaman mevcut olan kampanyaların çoğu bitmiş. Güncel olarak Epic için Paycell (1.000 TL'ye 200 TL veriyor.), Steam için Nays (~330 TL'ye 100 TL veriyor.) kullanıyorum. Kredi veya ön ödemeli kart fark etmez. En yüksek miktarda cashback veren kart hangisi? Ayrıca kampanya durumlarını kontrol edebileceğim uygulama veya site gibi bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba. Kasım'dan beri pek oyun almadım, o zaman mevcut olan kampanyaların çoğu bitmiş. Güncel olarak Epic için Paycell (1.000 TL'ye 200 TL veriyor.), Steam için Nays (~330 TL'ye 100 TL veriyor.) Kullanıyorum. Kredi veya ön ödemeli kart fark etmez. En yüksek miktarda cashback veren kart hangisi? Ayrıca kampanya durumlarını kontrol edebileceğim uygulama veya site gibi bir şey var mı?

Uption'a bakabilirsin.

Öncelikle merhaba. Kasım'dan beri pek oyun almadım, o zaman mevcut olan kampanyaların çoğu bitmiş. Güncel olarak Epic için Paycell (1.000 TL'ye 200 TL veriyor.), Steam için Nays (~330 TL'ye 100 TL veriyor.) Kullanıyorum. Kredi veya ön ödemeli kart fark etmez. En yüksek miktarda cashback veren kart hangisi? Ayrıca kampanya durumlarını kontrol edebileceğim uygulama veya site gibi bir şey var mı?

Nays 330 TL'ye 100 TL mi veriyor? Allah kahretsin ya keşke öğrenseydim. Geçen 2200 TL'lik oyun aldım Steam'den.

Nays 330 TL'ye 100 TL mi veriyor? Allah kahretsin ya keşke öğrenseydim. Geçen 2200 TL'lik oyun aldım Steam'den.

600 kar edebilirdim...

@deniz745, 600 TL yararlanabilmen icin 6 aylik bir surecte alman gerekirdi. %30 maksimum 100 TL olacak sekilde kampanya, ondan zaten yaklasik 330 TL seklinde yazmistim ama yine de o miktara yakin belki daha bile fazla alabilirdin. Paycell'in bahsettigim kampanyasi Steam icin de gecerli, Nays'in kampanyasi ve -bu bahsecegim iki bankanin kampanyalari hala devam ediyor mu bilmiyorum- Akbank ve Is bankasinin 150 ve 300 TL'lik kampanyalari vardi. Totalde yaklasik 2200 TL'ye 750 TL cashback oluyor bu kampanyalarla.

Son düzenleme: