Yer
İstanbul

Öncelikle World veya Yapı Kredi üzerinden kampanyaya katılın. Mastercard logolu kredi veya banka kartınızla seçili platformlardan yapacağınız 300 TL ödemeleriniz aynen nakit olarak ödeme yaptığınız karta iade ediliyor. Kampanya detayları linkte mevcut. 19 Nisana kadar devam ediyor. Kampanyaya uygun harcama yapıldıktan sonra hafta sonları hariç 1-2 iş günü bazen aynı gün ödeme yapılan karta yansıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Mastercard logolu kredi veya banka kartınızla seçili platformlardan yapacağınız 300 TL ödemeleriniz aynen nakit olarak ödeme yaptığınız karta iade ediliyor. Kampanya detayları linkte mevcut. 19 Nisana kadar devam ediyor. Kampanyaya uygun harcama yapıldıktan sonra hafta sonları hariç 1-2 iş günü bazen aynı gün ödeme yapılan karta yansıyor.
Daha kampanyaya katılmadan 110 lira kar etmişim ilginç :D

Daha kampanyaya katılmadan 110 lira kar etmişim

Mastercard logolu kredi veya banka kartınızla seçili platformlardan yapacağınız 300 TL ödemeleriniz aynen nakit olarak ödeme yaptığınız karta iade ediliyor. Kampanya detayları linkte mevcut. 19 Nisana kadar devam ediyor. Kampanyaya uygun harcama yapıldıktan sonra hafta sonları hariç 1-2 iş günü bazen aynı gün ödeme yapılan karta yansıyor.
kanka bende tl card varda yeni açtırmıştım o kart oluyor değil mi

Bu kampanya her ay yenilenen bir kampanya mi yoksa tek seferlik bir kampanya mi? Bilginiz var mi? Genel olarak bir oyunu olabildigince ucuz bir sekilde almaya calisiyorum. Steam'deki fiyat farkindan dolayi tum AAA oyunlari Epic'te topladim, RDR ve bi iki seri kaldi almadigim. Bu kampanyayla aslinda Steam fiyati-Epic bu sene bir surpriz yapmazsa- Epic'te kampanyalarla dusecegi olasi fiyattan bir tik daha ucuza denk geliyo. Tek seferlik bir kampanyaysa sans verilebilir.

Bu kampanya her ay yenilenen bir kampanya mi yoksa tek seferlik bir kampanya mi?
2 aydır peş peşe veriyor bana, ondan önce vermemişti ama ondan bir önce ise yine vermişti. Epeydir olan kişiye özel bir kampanya. Neye göre tanımlanıyor bilmiyorum. Verdikçe Steam'e 7 dolar atıyorum.

300 TL atıyorum mesela Steam'e, kartıma geri 300 TL mi geliyor? Doğru mu anladım?