Detaylar
Kim cevapladı?DTP Aaron
Uzman
En son 2022'de falan kullanıyordum. Para transferi yapınca hediye para veriyordu falan. Sonra doğrulama geldi Nays'a ama bir türlü doğrulanmamıştı. Umarım sistem düzelmiştir. Başka önerilere de açığım.
Arkadaşlar merhaba, Papara kullanıyordum sonra Papel'e geçtim ama ikisinde de kayyum var artık. Papel'e giriş bile olmuyor. Öneriniz var mı?
Akbank çok veriyor. Kredi kartına geçen ay 2 bin TL cashback parası aldım harcayarak. 200 TL ve üzeri harca 200 TL cashback indirimi vardı, bir öğünun yemeği bedavaya geldi. Tabii ki kişiye bağlı olarak değişebiliyor.
desire doue
Becerikli
Paycell.
noby
Uzman
En son 2022'de falan kullanıyordum. Para transferi yapınca hediye para veriyordu falan. Sonra doğrulama geldi Nays'a ama bir türlü doğrulanmamıştı. Umarım sistem düzelmiştir. Başka önerilere de açığım.
Ben Spotify, Netflix için kullanıyorum. Müşteri hizmetlerini ararsanız düzeltirler. Eğer 18 yaşından küçükseniz sanırım ebeveyn onayı lazım.
mburakkarakas
Yetkin
Arkadaşlar merhaba, Papara kullanıyordum sonra Papel'e geçtim ama ikisinde de kayyum var artık. Papel'e giriş bile olmuyor. Öneriniz var mı?
Nays.
Nays ve Akbank birlikte kullanabilirsiniz Nays'ta başka karttan para çektiğiniz zaman satın alma gibi gösteriyorlar galiba tam sistemi bilmiyorum ama kesinti olmuyor, parayı cashback neredeyse oraya atıp döndürebilirsiniz.
Nays başlarda çok iyi cashback veriyordu 5000TL kadar cashback kazanmıştım şu an dibe çektiler her şeyi.
Yeni konular
-
-
Satılık Ryzen 5 5600 & 32 GB RAM sistem
- RecepBaltasiSevenInsan
-
-
-
-
Bilgisayar toplarken ısrarla yanlış parça seçen kişi nasıl ikna edilir?
- Dagster3532
-
-
-