iSynx

Uzman
G.Skill 4000MHz DDR4 2x16 RGB RAM'lerimi Memtest ile test ettiğim zaman çok fazla hata ile karşılaştım ve garantiye gönderdim. Ürünün misli veyahut muadili ile değiştirilebiliceğini söylemişlerdi. Fakat bugün yaptığım konuşmada kendi ürünümün yurt dışına çıkıcağını ve taiwandan ürünümün aynısının geliceğini bunun da 2 ay sürüceğini söylediler. Ellerinde ürünümün muadili veyahut mislisi olmadığı için bana geçici süreliğine 3600 MHz RGB olmayan RAM'ler göndereceklerini söylediler. Bu konuda ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
G.Skill 4000MHz DDR4 2x16 RGB RAM'lerimi Memtest ile test ettiğim zaman çok fazla hata ile karşılaştım ve garantiye gönderdim. Ürünün misli veyahut muadili ile değiştirilebiliceğini söylemişlerdi. Fakat bugün yaptığım konuşmada kendi ürünümün yurt dışına çıkıcağını ve taiwandan ürünümün aynısının geliceğini bunun da 2 ay sürüceğini söylediler. Ellerinde ürünümün muadili veyahut mislisi olmadığı için bana geçici süreliğine 3600 MHz RGB olmayan RAM'ler göndereceklerini söylediler. Bu konuda ne yapabilirim?

Burada sorun göremiyorum hocam. Mağdur olmamanız için geçici ürün de verilecekmiş.

Gecici urun verildiginden haberdar edildiniz ve kabul ettiyseniz yapacak bir sey yok gibi hocam, olsa da luzumu da yok gibi sanki. 400MHZ ile kimse olmez, RGBnin acelesi yok.

Tahminimce RAM'leriniz 4000 MHz olduğu için zaten zor bulunan bir model olduğu için ellerinde yok. Geçici olarak da 3600 MHz vereceklerini söylüyorlar ki iki arasında %0.1'lik bile performans farkı olduğunu düşünmüyorum. Bence ürün geldiği sürece burada kazan kaldıracak bir olay yok.

Yorumlar için çok teşekkür ederim. İşim gereği render sürelerimden kaynaklı 2 haftalık hatta gecikmelerle birlikte 1 aylık gerilemem mevcut. Acaba hukuki açıdan farklı bir süreç işleyip muadili veya misli konusunda işlemlerimi hızlandırmak için bir şeyler yapabilir miyim diye cevap aramak istemiştim.

1 aylık gerilemem mevcut. Acaba hukuki açıdan farklı bir süreç işleyip muadili veya misli konusunda işlemlerimi hızlandırmak için bir şeyler yapabilir miyim diye cevap aramak istemiştim.

Sanırım yapamazsınız çünkü ürünü servise yolladığınızdan itibaren 20 gün içerisinde size çözüm sunmak zorundalar. 20 gün geçmediyse haklı veya haksız taraf yoktur.

Adamların sitesinde de benim ürünümün ne muadili ne de misli var o yüzden kafam karıştı o kadar da uzun süre beklemek istemediğim için başka haklarım var mı yok mu ne yapsam daha iyi olur bilemedim.

G.Skill'in Türkiye distribitörü vektron ve şu anda farklı bir sitede ürünün misli mevcut bununla ilgili işlem yapmak mümkün mü? Site yine Türk sitesi.

Son düzenleme: