Garantiye yollanan kulaklıkta kargo parasını kim öder?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ginko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 336
  • Etiketler Etiketler
    kargo

Ginko

Başarılı
Kulaklığım muhtemelen arızalı onu servise yollayacaktım ve garantisi hala var, kullanalı neredeyse 5 ay olacak. Sorum şu; kargo parasını ben mi ödüyorum yoksa satıcı mı? Satıcı ve distribütöre yazdım ikisi de yollarken siz ödüyorsunuz dediler, emin olamadım sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti sağlayan firmaya göre değişir. Bazıları kod veriyor ve anlaşmalı bir kargo firmasından verilen kod ile ücret ödemeden gönderebiliyorsun. Bazıları da sana söylenen gibi sadece adres veriyor ve sen gönderirken ücreti kendin ödüyorsun. İşlem bittiğinde onlar sana ürünü geri gönderirken onlar ödüyor.

Yollarken siz ödüyorsunuz dedilerse ürünü gönderirken siz ödeyeceksiniz hocam. Ürün size geri gönderilirken de onlar öder.

Yollarken siz ödüyorsunuz dedilerse ürünü gönderirken siz ödeyeceksiniz hocam. Ürün size geri gönderilirken de onlar öder.
Peki hocam teşekürler, bir sorum daha olacaktı arıza üründe ilk 6 ay içinde çıktığı için ayıplı sayılıyor mu veya seçimlik haklarımı kullanabilir miyim?

Peki hocam teşekürler, bir sorum daha olacaktı arıza üründe ilk 6 ay içinde çıktığı için ayıplı sayılıyor mu veya seçimlik haklarımı kullanabilir miyim?
O konuda çok bilgim yok hocam kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…