Gardrops'ta dolandırılma hikayem

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan except
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    neden
Aynen, ayneeeeen. Buyrun destekten gelen mail:

Merhaba, İlettiğiniz iban doğrudur. Hesabınız kullanıcı sözleşmesine aykırı ve yasal olmayan farklı satış süreçleri gerçekleştirme gibi sebeplerden sistem filtresine takılıp şüpheli işlem olarak otomatik olarak kapatılmış. Açıklaması olmayan pahalı bir ürünü alıcınızla hiç iletişime geçmeden sattığınız görülmektedir. İnceleme sağlandıktan sonra gerekli durumlarda ilgili mercilerle (Bilişim Siber Suçlar, Savcılık..) paylaşılıp süreç sonunda bu kurumlar tarafından alınacak karar neticesinde işlem sağlanacaktır. Durumu açıklayabilmemiz için ne yapmaya çalıştığınızı nasıl bir satış süreci gerçekleştirdiğinizi açık anlaşılır şekilde anlatmanız gerekmektedir. Ayrıca alıcınızın da tarafımıza ulaşarak açıklama yapması gerekmektedir. Alıcınızı tarafımıza yönlendirmenizi rica ederiz. Gardrops Ekibi

Arkadaşlara cevap olarak whatsapp yazışmalarını ve faturaları attım. Haftaiçi siber suçlara gidip bu arkadaşlarla ilgili ne yapabiliriz soracağım.

Ahaha Bir de sizi şikayet mi edeceklermiş gerekli yerlere?

Ahaha Bir de sizi şikayet mi edeceklermiş gerekli yerlere?
Öyle söylüyor arkadaşlar. Mevzu ürüne açıklama yazmamam ve alıcının benle Gardrops adlı uygulama üzerinden iletişime geçmeden ürünü satın almasıymış.
Açtım kullanıcı sözleşmesini okudum, böyle bir zorunluluktan bahsetmiyor. Kaldı ki, bu nasıl suç teşkil edebilir onu da anlamıyorum.
Yasal olmayan satış süreci nasıl olabiliyor Yasal olmayan bir al sat işi yapmak istesem coin kullanırım, Gardrops gibi meziyetsiz bir uygulamayı neden kullanayım.

Arkadaşlar bu dava işi vb nasıl oluyor bilen varsa yeşillendirsin. Hafta içi siber suçlara gidip onlarla bir konuşacağım, paraysa para ne gerekiyorsa yapacağım.

Mevzu burada 3000₺ değil, şu an bu yazıyı yazarken kazanıyorum o parayı zaten. Burda mesele onur meselesi. Beni kimse dolandıramaz.

En son ne oldu bende aynı durumu yaşadım 30 gün fraud şüphesi koymuşlar her yerede şikayet ettim siz naptınız.

Bak sen paşalara, hem suçlular hem güçlüler. Direkt Siber Suçlara giderek doğrusunu yapıyorsunuz inşallah lehinizde sonuçlanır.

Bak sen paşalara, hem suçlular hem güçlüler. Direkt siber suçlara giderek doğrusunu yapıyorsunuz inşallah lehinizde sonuçlanır.

Sizin sonuç ne oldu peki?

Sizin sonuç ne oldu peki bilgi verir misiniz rica etsem teşekkürler.

Son düzenleme:
Yani ben böyle bir olay yaşamasam da yaşayan tanıdığım çok.

Konunun sahibine sormuştum ama cevaplamadı 30 gün sonra bakacağız maillere dönüş yapmadılar hala sizin çevreniz yaşayanlar napmış ben CİMER'e vs başvurdum.

Konunun sahibine sormuştum ama cevaplamadı 30 gün sonra bakacağız maillere dönüş yapmadılar hala sizin çevreniz yaşayanlar napmış ben CİMER'e vs başvurdum.
Genellikle Siber Suçlara şikayet ettiler, bazen gerçekten paralarını verebiliyorlar. Zaten siber suçlara şikayetten ve cimer'e şikayet dışında pek bir şey de yapılamaz gibime geliyor.

Genellikle Siber Suçlara şikayet ettiler, bazen gerçekten paralarını verebiliyorlar. Zaten siber suçlara şikayetten ve CİMER'e şikayet dışında pek bir şey de yapılamaz gibime geliyor.

30 gün sonra sistem tarafından serbest bırakılacaktır yazısı atmışlar mailden sence anlamı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…