Geçmiş olsun. Şikayetvar'a yazdiniz mi?
Detaylar
Kim cevapladı?except
Uzman
- Makaleler
- 1
Hayır. Cimer ve mail yolunu izledim. Bir iki güne problem çözülmezse şikayet var'a gideceğim. O da çözmezse dava açacağım. Zaten hep istiyordum şöyle başıma yasadışı bir şey gelsin adliye yoluna gideyim diye.
Masum gözükmeye çalışıyorlar tabi. Hayatımda daha kötü bir uygulama görmedim.Mağazada uygulamanın yorumları sizinkiyle aynı vakalarla dolu hep. Üretici de yorumları kaldırmak yerine destek sağlıyor gibi görünüyor. Dışarıdan masum gözükmeye mi çalışıyorlar anlayamadım. Uygulama puanı da 4.4/5
except
Uzman
- Makaleler
- 1
Müşteri hizmetleriyle konuşabilme şansım yok. Yeni hesap açtım,müşteri hizmetleriyle konuşabilmem için telefon onayı yapmam gerekiyor. Telefonum da kapatılan hesabıma tanımlandığı için tanımlayamıyorum. Her şeyi ince ince düşünmüş arkadaşlar.
Direkt telefonla aradınız mı? 850 ile başlayan numaradan.Müşteri hizmetleriyle konuşabilme şansım yok. Yeni hesap açtım,müşteri hizmetleriyle konuşabilmem için telefon onayı yapmam gerekiyor. Telefonum da kapatılan hesabıma tanımlandığı için tanımlayamıyorum. Her şeyi ince ince düşünmüş arkadaşlar.![]()
except
Uzman
- Makaleler
- 1
850 ile başlayan numara sadece kargo ile ilgili bilgi veriyor. Canlı desteğe bağlanman ya da mail atman lazım. Canlı desteğe bağlanamadığım için mail attım.Direkt telefonla aradınız mı? 850 ile başlayan numaradan.
Çok ilginç gerçekten. Ben bu markayı daha önce çok duymuştum, yorumları, puanı falan da yüksek. Şikayetvar da da size benzer şikayetler gördüm. Cidden çok ilginç.850 ile başlayan numara sadece kargo ile ilgili bilgi veriyor. Canlı desteğe bağlanman ya da mail atman lazım. Canlı desteğe bağlanamadığım için mail attım.
ramazandeveli
Yetkin
Geçmiş olsun. Ne günler yaşıyoruz.
Glay
Uzman
Ben nedense karşı tarafta bir şey olduğunu düşünüyorum. Şüphelerimin bunda olmasının sebebi birincisi öğrenci olup 3 küsür olan bir mouse almaya çalışıyor ve 3 küsür verirken nedense 100₺ komisyon vermeye yanaşmıyor (100₺ salladığım bir fiyat oraya takılmayın). Sizi uygulamaya çekiyor ve dediğiniz gibi uygulamada onaylamazsa eğer atıyorum en basit tabiri ile hıyar yolladı derse siz onun hakkında suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Bu karşıdaki şahıs bence bu uygulamanın bir bug mı desek yoksa açık mı bilemiyorum ama bir şeyini bulmuş ve sizin hesabı şikayet ettirip kapattırmış. Daha sonra o parayı da büyük ihtimal bakın bu hesap dolandırıcı bana da böyle bir şey oldu tarzında belki parayı geri çekmiştir. Bu ortaya çıkar mı çıkar belki ama çıkana kadar geçecek süre var. Bu şikayetlere bakınca da anlaşılan bence şu birileri bu sistemin açığını sağlam biliyor, sarı sitede olan param güvende uygulamasından nasıl millet dolandırılıyorsa burada da öyle bir şey dönüyor. Karşı taraf ne öğrenci ne komisyon ödememek için diğer siteye çekti, olayı başından beri planlayan o. Çünkü yorumlarını okudum uygulamanın ve memnun olan da bir hayli fazla. Hiçbir şirket böyle bir topa girmez özellikle yeri yurdu belli olan bir şirket. Bu olayın üstüne gidin ben eminim ki çözülecek ve karşı tarafla alakalı olduğunu göreceksiniz. Adamlar bir şekilde bir yolunu bulup milleti oraya çekiyor, öğrenci ayağı işte param az işte maaşım bu kadar ayaklarıyla çekip oradan milleti dolandırıyorlar. Başka hiçbir açıklaması yok. O adam da hesabı kapatıp gitme nedeni de uygulamanın ona ulaşmasını önlemek. %100 karşı taraf dolandırıcı net eminim.
Yeni konular
-
-
-
-
Çözüm Windows bootmgr encountered a security validation or internal error hatası
- Recep Baltaş
-
-
-
70.000 TL ile yapay zekâ için sistem toplama mı MacBook mu?
- mustafa_yilmaz23
-