Bazen Doom Soundtrack leri dinliyorum.
(Türkçe) RAP yaptığını sanan ama pop dan farksız yeni nesil elemanları cebinden çıkartırlar.
Yeterince garip değilmiş gibi Doom üstüne Chill / relax müzikler dinleyerek takılıyorum.

Hip-Hop dinlerken birden soundtrack veya klasik müziğe geçebiliyorum.

Genelde az dinlenmiş şarkılar kulağıma hoş gelirse benim için 2 Milyar dinlenmiş şarkıdan daha değerli oluyor. Çok keşfedilmemiş şarkılar var etrafta...

Evet. Toplumda ünlü olan şarkıların çoğundan bir haberim, EDM ve Oyun soundtracklerini dinlemeyi çok seviyorum!!
Hocam direkt üstüne alındım ondan cevap vereceğim :D. "Ben niye bu kadar farklıyım ya abi" demekten çok zevkim bu yani, sırf farklı olmak adına insanların sevmediği şeyleri sevecek birisi değilim. Kulağıma hoş gelen şeyi dinlerim yani, arkadaşımla arabayla dışarı çıktığımızda açtığı şarkıların çoğu toplum tarafından bilinen şarkılar ve onların arasından da sevdiğim şeyler çıkıyor elbet.

Edit: Galiba sizden önceki kişiye hitaben demişsiniz öyleyse pardon :D.

Trap metal bir ara çok dinlerdim. Yeni nesil modern rap ile geleneksel metalin karışımı bir müzik türü. Genelde çığlık, bağırma gibi vokaller kullanılıyor ama bazıları çığlık atmak yerine çok garip bir ses tonuyla okuyor ve beati (arkadaki müziği) metal+rap karıştırarak hazırlıyor. Scarlxrd, Ghostemane en ünlüleri. Ghostofblu, prxjek daha az tanınan aklıma gelenler.

Benim direkt müzik dinleme şeklim garip sanırım, şarkı sözlerini pek takmıyorum. Enstrüman sesleri, uyumları, nakarat kısmı vb. kulağıma güzel gelirse dinlerim. Genellikle nakarat kısmı için dinlerim ve aynı şarkıyı günlerce dinleyebilirim. Garip olmayabilir de bilmiyorum, garip diyebileceğim kadar kişi sayısıyla müzik hakkında konuşmadım.

Türkçe rap, klasik müzik hariç her şeyi dinlerim. Mesela şu an cendere dinliyorum niye ben de bilmiyorum. Sonra yalın "halbuki" dinleyeceğim. Oyun müzikleri de çok hoşuma gidiyor. Ruh halime bağlı. Bazen duygusal müzik dinliyorum. Değişik bir insanım. Bir arkadaşım okul zamanında seni çözemedim demişti, nasıl yani deyince herkesin ne yapacağını az çok kestiririm ama seni anlayamıyorum farklısın demişti. Yaz tatilinde okuldan biriyle ilk defa buluştum. Okuldaki senle alakan yok başka birisin demişti.