Garry's Mod başarımları çok saçma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4584
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 161
  • Etiketler Etiketler
    garry's mod mod

4584

Uzman
Garry's Mod başarımları acayip saçma. Hayatımda gördüğüm en saçma oyun başarımları.

Garry's Mod'dan ne bekliyordun? Oyunun kendi haritası yok, bir şeyi yok. Topluluk tarafından üretilen haritalarda oynuyorsun.

Mantık ve Garry's Mod? Ümit Özdağ'ın sihirdar vadisinde Tofaş ile Jhin'i ezebildiği bir oyundan bahsediyoruz.
E tamam bu oyunun başarımları saçma ve komik olacağını göstermiyor. Daha mantıklı ve yapılması kolay başarımlar olabilirmiş, bunlar insanların yaptığı şeyler. Resmi sunucular vardır.

Saçma dedim, "mantıksız" demedim.

Sandbox ve esprili bir oyun olduğu için başarımların saçma olması normal.

Bir tane başarımı kazanmak için oyunun yapımcısı ile aynı serverde oynamanız gerekiyor, yoksa başarım vermiyor.
Büyük ihtimalle yapımcı bilerek kazanması zor başarımlar yapmayı tercih etti.

Gmod bir sandbox oyunu olduğu için yapılabilecek şeylerin sınırı yok, dolayısıyla belirli eylemlere başarım koymaları da zor, kimin ne yapacağını tahmin edemezler çünkü. Kimsenin bu oyunda başarım kasmaya çalıştığını da zannetmiyorum, herkes kafasına göre takılıyor. Zaten mantıklı bir başarım olarak ne koyabilirler ki? En fazla "şu kadar mod indir, bir topluluk sunucusuna katıl, 100 tane ragdoll spawnla" gibi şeyler koyarlar, bunlarda kimsenin umurunda olmazdı, en azından bu şekilde normalin dışına çıkmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…