Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Garry's Mod'da zaten mantıklı olması ile ünlü olan bir oyundur.
Garry's Mod'dan ne bekliyordun? Oyunun kendi haritası yok, bir şeyi yok. Topluluk tarafından üretilen haritalarda oynuyorsun.
Daha mantıklı başarımlar olabilirmiş. Komik geldi sadece.Garry's Mod'da zaten mantıklı olması ile ünlü olan bir oyundur.
Aeronight
Üstün
Mantık ve Garry's Mod? Ümit Özdağ'ın sihirdar vadisinde Tofaş ile Jhin'i ezebildiği bir oyundan bahsediyoruz.Daha mantıklı başarımlar olabilirmiş. Komik geldi sadece.
E tamam bu oyunun başarımları saçma ve komik olacağını göstermiyor. Daha mantıklı ve yapılması kolay başarımlar olabilirmiş, bunlar insanların yaptığı şeyler. Resmi sunucular vardır.Mantık ve Garry's Mod? Ümit Özdağ'ın sihirdar vadisinde Tofaş ile Jhin'i ezebildiği bir oyundan bahsediyoruz.
Saçma dedim, "mantıksız" demedim.
Sandbox ve esprili bir oyun olduğu için başarımların saçma olması normal.
Bir tane başarımı kazanmak için oyunun yapımcısı ile aynı serverde oynamanız gerekiyor, yoksa başarım vermiyor.
Büyük ihtimalle yapımcı bilerek kazanması zor başarımlar yapmayı tercih etti.
Bir tane başarımı kazanmak için oyunun yapımcısı ile aynı serverde oynamanız gerekiyor, yoksa başarım vermiyor.
Büyük ihtimalle yapımcı bilerek kazanması zor başarımlar yapmayı tercih etti.
Ethem Efe
Üstün
Garry's mod dan ne bekliyorsunuz tam olarak? Oyunun olayı çok saçma olmak zaten .D
1 yıla yaklaşıyoruz.
Garry's Mod başarımları acayip saçma. Hayatımda gördüğüm en saçma oyun başarımları.
Eki Görüntüle 142626
Eki Görüntüle 142628
Eki Görüntüle 142629
Eki Görüntüle 142630
Eki Görüntüle 142631
Eki Görüntüle 142632
1 yıla yaklaşıyoruz.
Sepulcross
Becerikli
Gmod bir sandbox oyunu olduğu için yapılabilecek şeylerin sınırı yok, dolayısıyla belirli eylemlere başarım koymaları da zor, kimin ne yapacağını tahmin edemezler çünkü. Kimsenin bu oyunda başarım kasmaya çalıştığını da zannetmiyorum, herkes kafasına göre takılıyor. Zaten mantıklı bir başarım olarak ne koyabilirler ki? En fazla "şu kadar mod indir, bir topluluk sunucusuna katıl, 100 tane ragdoll spawnla" gibi şeyler koyarlar, bunlarda kimsenin umurunda olmazdı, en azından bu şekilde normalin dışına çıkmışlar.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-