Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
GMOD da oynamak istediğim 2 3 harita var. Bunlar da CS Source'daki bazı materyallerle yapılmış bu yüzden mapin yarısı error yarısı mor gözüküyor. Bu sorunu çözmek için ne yapabilirim? CS Source oyunum yok. Şu anda alabilecek kadar param da yok. Atölyede bu itemları ekleyen bir eklenti var mıdır?

GMOD da oynamak istediğim 2 3 harita var. Bunlar da CS Source'daki bazı materyallerle yapılmış bu yüzden mapin yarısı error yarısı mor gözüküyor. Bu sorunu çözmek için ne yapabilirim? CS Source oyunum yok. Şu anda alabilecek kadar param da yok. atölyede bu itemları ekleyen bir eklenti var mıdır?

Buyur. Belki görememişsindir diye büyültüp kırmızıya çevirdim. Umarım okuma yazma yetilerine sahipsindir :)

E hocam ben de büyüteyim o zaman.
Umarım sizin de okuma yazmanız vardır.

Yazıyı ben yazdım zaten :D. TF2'nin çoğu elementi atölye haritasında mevcut. Ona yakın CS Source materyalleri arıyorum gelmiş bana oyunun linkini atıyorsun. Param olsa zaten alıp burada uğraşmam :D.

Yazıyı ben yazdım zaten :D. TF2'nin çoğu elementi atölye haritasında mevcut. Ona yakın CS Source materyalleri arıyorum gelmiş bana oyunun linkini atıyorsun. Param olsa zaten alıp burada uğraşmam :D.

Hocam sen dalga mı geçiyorsun? CS Source almadan nasıl Steam'den kaynak atsın adam.

Hocam sen dalga mı geçiyorsun? CS Source almadan nasıl Steam'den kaynak atsın adam.

Bak şimdi ya sen dalga geçiyorsun ya da anlamak istemiyorsun. En basitinden gideceğim:

Bak şimdi TF 2 oyununa ship olmayan biri GMOD da, default minigun assetine ihtiyaç duyduğunda tam olarak şu atölye eklentisini ekleyip sorununu düzeltebilir: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=569763968&searchtext=team+fortress+2

Ben de buna benzer assetlerin tek tek ya da direkt paket halinde olduğu bir öge arıyorum. Umarım bu sefer anlamışsındır :D.

Bak şimdi ya sen dalga geçiyorsun ya da anlamak istemiyorsun. En basitinden gideceğim:

Bak şimdi TF 2 oyununa ship olmayan biri GMOD da, default minigun assetine ihtiyaç duyduğunda tam olarak şu atölye eklentisini ekleyip sorununu düzeltebilir: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=569763968&searchtext=team+fortress+2

Ben de buna benzer assetlerin tek tek ya da direkt paket halinde olduğu bir öge arıyorum. Umarım bu sefer anlamışsındır :D.

Çünkü TF2 bedava bir oyun, yani assetleri bedava o yüzden yapabilir :D anlamak mı istemiyorsun trollüyor musun?
Tek seçeneğin o siteden indirmek. Ya da oyunu satın al.