KS KS Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.252 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 26 Nisan 2024 #11 Emile A239 dedi: Garry's Mod'da yapabileceğin bir sürü şey olduğundan Garry's Mod. Ama tarih konularına ilgin büyükse Age of Empires. Genişletmek için tıkla... Hocam tarih konuları olarak ilgim yüksek ama oyunlarına değil.
Emile A239 dedi: Garry's Mod'da yapabileceğin bir sürü şey olduğundan Garry's Mod. Ama tarih konularına ilgin büyükse Age of Empires. Genişletmek için tıkla... Hocam tarih konuları olarak ilgim yüksek ama oyunlarına değil.
E Emile A239 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.515 Makaleler 4 Çözümler 53 Beğeniler 15.288 26 Nisan 2024 #12 Requiemm dedi: Hocam tarih konuları olarak ilgim yüksek ama oyunlarına değil. Genişletmek için tıkla... O zaman alma, Garry’s Mod al. Daha fazla zevk verir. Bir de o oyunların öğrenme aşamaları oluyor ve o kadar da basit olmuyor diye biliyorum.
Requiemm dedi: Hocam tarih konuları olarak ilgim yüksek ama oyunlarına değil. Genişletmek için tıkla... O zaman alma, Garry’s Mod al. Daha fazla zevk verir. Bir de o oyunların öğrenme aşamaları oluyor ve o kadar da basit olmuyor diye biliyorum.
KS KS Requiemm Üstün Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.252 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 844 26 Nisan 2024 #13 Emile A239 dedi: O zaman alma, Garry's Mod al. Daha fazla zevk verir. Bir de o oyunların öğrenme aşamaları oluyor ve o kadar da basit olmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam zaten Age of Empires mobil i görünce almaktan vazgeçtim mobilini oynamayı düşünüyorum.
Emile A239 dedi: O zaman alma, Garry's Mod al. Daha fazla zevk verir. Bir de o oyunların öğrenme aşamaları oluyor ve o kadar da basit olmuyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam zaten Age of Empires mobil i görünce almaktan vazgeçtim mobilini oynamayı düşünüyorum.
E Emile A239 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.515 Makaleler 4 Çözümler 53 Beğeniler 15.288 26 Nisan 2024 #14 Requiemm dedi: Tamam hocam zaten Age of Empires mobil i görünce almaktan vazgeçtim mobilini oynamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Mobiline bir göz atabilirsin belki. Ben oynamadım o yüzden bir şey diyemeyeceğim.
Requiemm dedi: Tamam hocam zaten Age of Empires mobil i görünce almaktan vazgeçtim mobilini oynamayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Mobiline bir göz atabilirsin belki. Ben oynamadım o yüzden bir şey diyemeyeceğim.