Bilgisayarım Garry's Mod kaldırmadığı için GeForce NOW almayı planlıyorum. Garry's Mod oynayabilir miyim acaba GeForce NOW alırsam? Cevaplarınız için teşekkürler.
Bilgisayarımın özellikleri
İşletim: Microsoft 11işlemci: Intel Celeron N4020 1.10GHz 1101 MHz 2 çekirdek fiziksel yüklü RAM: 4gbtoplam fiziksel bellek: 3,65 gbsanal bellek: 6, 13.
İnternet hızım 200 Mbps bir problem olmayacak ise şimdi satın alacağım hocam.
Bilgisayarımın özellikleri
İşletim: Microsoft 11İşlemci: Intel Celeron N4020 1.10GHz 1101 MHz 2 çekirdek fiziksel yüklü RAM: 4gbtoplam fiziksel bellek: 3,65 gbsanal bellek: 6, 13.
İnternet hızım 200 Mbps bir problem olmayacak ise şimdi satın alacağım hocam.
Düz vanilla Garry's Mod'u açacak arkadaşın bilgisayarı tabii ama atölyeden mod yüklemeden hiçbir anlamı kalmıyor bu oyunun keza tek oyunculu oynamaktan da sıkılırsa çevirimiçi çok yoracaktır.
Düz vanilla Garry's Mod'u açacak arkadaşın bilgisayarı tabii ama atölyeden mod yüklemeden hiçbir anlamı kalmıyor bu oyunun keza tek oyunculu oynamaktan da sıkılırsa çevirimiçi çok yoracaktır.
Bilgisayarım Garry's Mod kaldırmadığı için GeForce NOW almayı planlıyorum. Garry's Mod oynayabilir miyim acaba GeForce NOW alırsam? Cevaplarınız için teşekkürler.