Detaylar
Kim cevapladı?Ömer_Yeter
Yetkin
Oynayabilirsiniz. Ayrıca Garry's Mod, çok eski bir oyun. Nasıl kaldırmıyor acaba makine?(Kötülemek için söylemiyorum. Yanlış anlaşılmasın.)
Oynayabilirsiniz. Ayrıca Garry's Mod, çok eski bir oyun. Nasıl kaldırmıyor acaba makine?(kötülemek için söylemiyorum. Yanlış anlaşılmasın.)
Bilgisayarımın özellikleri
İşletim: Microsoft 11işlemci: Intel Celeron N4020 1.10GHz 1101 MHz 2 çekirdek fiziksel yüklü RAM: 4gbtoplam fiziksel bellek: 3,65 gbsanal bellek: 6, 13.
İnternet hızım 200 Mbps bir problem olmayacak ise şimdi satın alacağım hocam.
Ömer_Yeter
Yetkin
Bilgisayarımın özellikleri
İşletim: Microsoft 11İşlemci: Intel Celeron N4020 1.10GHz 1101 MHz 2 çekirdek fiziksel yüklü RAM: 4gbtoplam fiziksel bellek: 3,65 gbsanal bellek: 6, 13.
İnternet hızım 200 Mbps bir problem olmayacak ise şimdi satın alacağım hocam.
İnternet en önemli faktör burada hocam. 200 Mbps gayet yeterli.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Üstünüze mi geldik?Anladım teşekkürler keşke üstüme bu kadar gelmeseydiniz bende isterdim 5090'lı PC'min olmasını :/
Düz vanilla Garry's Mod'u açacak arkadaşın bilgisayarı tabii ama atölyeden mod yüklemeden hiçbir anlamı kalmıyor bu oyunun keza tek oyunculu oynamaktan da sıkılırsa çevirimiçi çok yoracaktır.
Ömer_Yeter
Yetkin
Düz vanilla Garry's Mod'u açacak arkadaşın bilgisayarı tabii ama atölyeden mod yüklemeden hiçbir anlamı kalmıyor bu oyunun keza tek oyunculu oynamaktan da sıkılırsa çevirimiçi çok yoracaktır.
Murder modu çok güzel.
AlbertoTigre
Becerikli
Dostum sana tavsiyem GeForce NOW teknolojisini daha sistem gerektiren hikayeli oyunlar tarafından kullanman.Merhaba iyi akşamlar iyi sosyaller,
Bilgisayarım Garry's Mod kaldırmadığı için GeForce NOW almayı planlıyorum. Garry's Mod oynayabilir miyim acaba GeForce NOW alırsam? Cevaplarınız için teşekkürler.