Her insan farklı şeylerden gurur duyar.
Önceki mesajım biraz aşırıya kaçmış olabilir, kusuruma bakmayın. Konuyu toparlamam gerekirse, diziye izleyene kızmıyorum, izleyip özenene de kızmıyorum. Burada kızdığım konu, ne olmak istediğimize kimlerin yön vermeye çalıştığı ile alakalı. Kişi kendi isteğiyle gassal olmak isterse sorun yok, ama birilerinin yön vermesiyle olması konusunda aynı düşüncede değilim. Diziye kızma sebebim ise çıkış aşamasındaki tanıtımı ve diziyi izleyen belki küçük bir kesimin düşüncesi.
Dizi, çıkış aşamasında "Ölünce beni kim yıkayacak?" gibi bir slogan ile çıktı. Toplum içerisinde bu kadar umutsuzluk ve bitkinlik varken, böyle bir slogan kabul edilebilir bir şey değildir. İkincisi ise:
Yabancı dizilerdeki cinsellik içeren sahneler konusunda eleştirmiş. Dizi ve filmlerde cinsellik olabilir, ama bunu nasıl yaptığına bağlı. Eğer sırf olsun diye koyarsan eleştiririm, ama hayatın doğal akışına uygun olacak şekilde koyarsan benim için sorun yok. Zira ben cinsellik için dizi veya film izlemem. O sebeple izleyenlerin olduğunu da sanmıyorum. Varsa bile "Sex Education" gibi dizileri izliyordur. Zira ben "Oppenheimer" filmini içinde cinsellik olduğu için izlemedim ki, o dediğim şey de 5 dakikalık bir kısım. Benim izleme sebebim, Oppenheimer karakterini daha iyi tanımaktı.
Mesajın sonunda tekrardan; önceki mesajım için kusuruma bakmayın, biraz aşırıya kaçmışım, bunu sonradan fark ettim.