Temellendirir misiniz? Neden böyle düşünüyorsunuz?Dizi, koca bir AKP propagandası. Fazla söze lüzum yok.
Detaylar
Kim cevapladı?Diziyi izleseniz asıl konunun İslam olmadığını anlayacaksınız. Bu da ön yargının yanlış bir şey olduğunu bize tekrar hatırlatıyor.Bazı konularda önyargılı olma hakkını veriyorum kendime. Siyası İslam pohpohlamalı Türk dizisi mi? Geçiniz.
Son düzenleme:
Diziyi izleseniz İslam ile ilgili olmadığını anlayacaksınız. Bu da ön yargının yanlış bir şey olduğunu bize tekrar hatırlatıyor.
Yaşım çok genç değil, "yanılıyor olabilirim, biraz deneyeyim" türü zaman kayıplarına harcayacak vaktim çok da yok artık. Dolayısı ile, "yaşasın yaşlılık sonucu hak edilerek kazanılmış önyargılar".
Not: Sadece "siyasi islam" değil "Türk dizisi" kategorisi de uzak durduğum bir kategori.
Temellendirir misiniz? Neden böyle düşünüyorsunuz?
Kendimle bir kez daha gurur duyar oldum. Bu tür dizileri izlemediğim için.
Son düzenleme:
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Kendimle bir kez daha gurur duyar oldum. Bu tür dizileri izlemediğim için.
Videoyu izlemedim ama bu tür dizileri normal izleyip geçen mi sorunlu yoksa ota b'ka etkilenen insanımız mı sorunlu. Bazı insanlar bozulmaya veya yönlendirilmeye dünden razıdır. Dizi diyip geçin 4-5 saat bile sürmedi ve unuttum gitti anlam çıkarılacak bir dizi de değildi. Türk dizilerine göre güzel ama bunu başka yerlere çekmenin anlamı yok değişik konseptli yapılmış.
Bir dizi izleyip etkilenmediğiniz için kendinizle gurur mu duyuyorsunuz komik.
Her insan farklı şeylerden gurur duyar.Bir dizi izleyip etkilenmediğiniz için kendinizle gurur mu duyuyorsunuz komik.
Önceki mesajım biraz aşırıya kaçmış olabilir, kusuruma bakmayın. Konuyu toparlamam gerekirse, diziye izleyene kızmıyorum, izleyip özenene de kızmıyorum. Burada kızdığım konu, ne olmak istediğimize kimlerin yön vermeye çalıştığı ile alakalı. Kişi kendi isteğiyle gassal olmak isterse sorun yok, ama birilerinin yön vermesiyle olması konusunda aynı düşüncede değilim. Diziye kızma sebebim ise çıkış aşamasındaki tanıtımı ve diziyi izleyen belki küçük bir kesimin düşüncesi.Videoyu izlemedim ama bu tür dizileri normal izleyip geçen mi sorunlu yoksa ota b'ka etkilenen insanımız mı sorunlu. Bazı insanlar bozulmaya veya yönlendirilmeye dünden razıdır. Dizi diyip geçin 4-5 saat bile sürmedi ve unuttum gitti anlam çıkarılacak bir dizi de değildi. Türk dizilerine göre güzel ama bunu başka yerlere çekmenin anlamı yok değişik konseptli yapılmış.
Bir dizi izleyip etkilenmediğiniz için kendinizle gurur mu duyuyorsunuz komik.
Dizi, çıkış aşamasında "Ölünce beni kim yıkayacak?" gibi bir slogan ile çıktı. Toplum içerisinde bu kadar umutsuzluk ve bitkinlik varken, böyle bir slogan kabul edilebilir bir şey değildir. İkincisi ise:
Yabancı dizilerdeki cinsellik içeren sahneler konusunda eleştirmiş. Dizi ve filmlerde cinsellik olabilir, ama bunu nasıl yaptığına bağlı. Eğer sırf olsun diye koyarsan eleştiririm, ama hayatın doğal akışına uygun olacak şekilde koyarsan benim için sorun yok. Zira ben cinsellik için dizi veya film izlemem. O sebeple izleyenlerin olduğunu da sanmıyorum. Varsa bile "Sex Education" gibi dizileri izliyordur. Zira ben "Oppenheimer" filmini içinde cinsellik olduğu için izlemedim ki, o dediğim şey de 5 dakikalık bir kısım. Benim izleme sebebim, Oppenheimer karakterini daha iyi tanımaktı.
Mesajın sonunda tekrardan; önceki mesajım için kusuruma bakmayın, biraz aşırıya kaçmışım, bunu sonradan fark ettim.
Son düzenleme:
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Haklısınız sadece biraz daha kendinizi açmaya ihtiyacınız vardı.Her insan farklı şeylerden gurur duyar.
Önceki mesajım biraz aşırıya kaçmış olabilir, kusuruma bakmayın. Konuyu toparlamam gerekirse, diziye izleyene kızmıyorum, izleyip özenene de kızmıyorum. Burada kızdığım konu, ne olmak istediğimize kimlerin yön vermeye çalıştığı ile alakalı. Kişi kendi isteğiyle gassal olmak isterse sorun yok, ama birilerinin yön vermesiyle olması konusunda aynı düşüncede değilim. Diziye kızma sebebim ise çıkış aşamasındaki tanıtımı ve diziyi izleyen belki küçük bir kesimin düşüncesi.
Dizi, çıkış aşamasında "Ölünce beni kim yıkayacak?" gibi bir slogan ile çıktı. Toplum içerisinde bu kadar umutsuzluk ve bitkinlik varken, böyle bir slogan kabul edilebilir bir şey değildir. İkincisi ise:
Yabancı dizilerdeki cinsellik içeren sahneler konusunda eleştirmiş. Dizi ve filmlerde cinsellik olabilir, ama bunu nasıl yaptığına bağlı. Eğer sırf olsun diye koyarsan eleştiririm, ama hayatın doğal akışına uygun olacak şekilde koyarsan benim için sorun yok. Zira ben cinsellik için dizi veya film izlemem. O sebeple izleyenlerin olduğunu da sanmıyorum. Varsa bile "Sex Education" gibi dizileri izliyordur. Zira ben "Oppenheimer" filmini içinde cinsellik olduğu için izlemedim ki, o dediğim şey de 5 dakikalık bir kısım. Benim izleme sebebim, Oppenheimer karakterini daha iyi tanımaktı.
Mesajın sonunda tekrardan; önceki mesajım için kusuruma bakmayın, biraz aşırıya kaçmışım, bunu sonradan fark ettim.
Dizi biraz gündemi eleştirmek için yapılmış bazı yerlerde boş şeyler vurgulanmış ama mesela indirim ayağına zorunlu alışveriş ve insanların kişisel bilgilerinin alınması gibi yerlerede değinilmiş. Kadınların şiddet meyilli erkeklere aşık olmasını göstererek aslında ne kadar kötü olduğuna da değinilmiş. Tabii iyisi ve kötüsüyle sosyal mesajlar verilmiş dediğiniz gibi yanlış şeyleri de eleştirmişler. Mesela kadınlar kötü insanlara aşık oluyor sürekli diye düşünebilirler lakin bunun altında başka anlam arasak kadın istismarı ve şiddeti böyle insanlara aşık olduklarını düşünerek güzelleme yapmaya çalışmaları da olabilir ve bu baya cahilce düşünce olur. Farklı anlamlar çıkarılabilir elbette bu toplumda farklı anlaşılmalara ve yönelimlere sebep oluyor. İntihara meyilli depresif bir genç toplum için pek sağlığı bir slogan ile çıkış yapmadı ama diziden kim hangi lafı almak isterse onu alıyor. Bundan etkilenecek kişilerde dünden razı zaten.
Yeni konular
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor