AhmetBurak

Başarılı
Selam yaklaşık 1.5 ay önce dahiliye bölümüne gittim sürekli ishal ve karın ağrısı yüzünden kan tahlili gaita testi falan yaptılar. Bir sorun çıkmadığını söylediler gaitada sanırım kan görülmüş bu yüzden gastroenteroloji bölümüne gitmemi söyledi hatta doktor oradan bir şeyler yaptı 1 saat sonra alabilirsin randevu dedi o gün bu gündür bakıyorum ve alamıyorum. Çarşamba ve cumartesi günleri sabah saat 10'da yeni randevular açılıyor normalde o saatlerde bile olmuyor. YKS'ye hazırlanıyorum, deneme sınavında karın ağrısından veya derslerde duramıyorum. YKS'de böyle olursa 1 senelik çalışmam boşa gidecek. Bağırsaklarım yerinden çıkacak gibi oluyor inanın bağırsak kanseri falan çıkacağım diye korkuyorum.

Hastane ile görüştün mü? Bazı randevular MHRS üzerinde görünmeden alınabiliyor, sana dedikleri 1 saat öyle bir şey olabilir.

Geçmiş olsun. Hastaneye gidip bir sor istersen hasta çıkar çıkmaz girip 2 dk soruver. Dahiliyenin sistemden yönlendirmesi sonrası alabiliyor olman lazım. Yalnız randevu hiç görünmüyorsa o başka bir durum olabilir. Çünkü görünüyor olması lazım her halükarda. 182’yi arayıp sorabilirsin.

182 ara kardeşim. Oradan yol bulamazsan doktora tekrar git randevu almadan. Ayrıca buna genel cerrah da bakabilir, kısa vadede randevu alabilirsen orada da şansını dene.

182'yi ara, buradan yol bulamazsan genel cerrahiye uğra, gerekirse farklı polikliniğe yönlendirir.
Bazı bölümlere MHRS üzerinden randevu çıkmıyor.