Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Selam, GVHD hastalığına sahibim ve cilt sorunlarına yol açıyor maalesef yanında gelen onlarca şeyden biri. Ailem birkaç haftalığına evde olmayacak, kıbrısa geri döndüler. Bu süre zarfında kendim gidip konuşabilir miyim? Tahlil konusunda sıkıntı olmuyor ancak gideceğim yer araştırma hastanesi, deneyimi olanlar yardım edebilirse sevinirim.

Selam, gvhd hastalığına sahibim ve cilt sorunlarına yol açıyor maalesef yanında gelen onlarca şeyden biri. Ailem birkaç haftalığına evde olmayacak, kıbrısa geri döndüler. Bu süre zarfında kendim gidip konuşabilir miyim? Tahlil konusunda sıkıntı olmuyor ancak gideceğim yer araştırma hastanesi, deneyimi olanlar yardım edebilirse sevinirim.

Doktorun insafına bağlı ama olacağını zannetmiyorum şahsen.

Geçmiş olsun kardeşim, Allah şifa versin. 18 yaş altı bireyler de genellikle, aile büyüklerinden birinin yanında olması gerekiyor. Ama istersen en azından bir hastahaneye gidip danışmaya sorabilirsin; eğer uygun görürlerse doktorun inisiyatifine göre görüşebilirsin.

Yasal olarak gidemezsin, ki e-Devlet'ten randevu alırken de bu uyarı çıkar karşına.

MHRS üzerinden randevu alınabiliyor. En azından daha önce hata çıkmamıştı denerken.

Geçmiş olsun kardeşim, Allah şifa versin. 18 yaş altı bireyler de genellikle, aile büyüklerinden birinin yanında olması gerekiyor. Ama istersen en azından bir hastahaneye gidip danışmaya sorabilirsin; eğer uygun görürlerse doktorun inisiyatifine göre görüşebilirsin.

Teşekkürler, zamanında çok zaman geçirdim arayayım sorayım bir. Belki hallederler.

Selam, gvhd hastalığına sahibim ve cilt sorunlarına yol açıyor maalesef yanında gelen onlarca şeyden biri. Ailem birkaç haftalığına evde olmayacak, kıbrısa geri döndüler. Bu süre zarfında kendim gidip konuşabilir miyim? Tahlil konusunda sıkıntı olmuyor ancak gideceğim yer araştırma hastanesi, deneyimi olanlar yardım edebilirse sevinirim.

Hayır gidemez. Çok net bir hayır hem de, birçok işlem için ebeveynine ihtiyacı var. Bizzat deneyimledim.