Bütçe
500
Makaleler
13
Yer
Bolu Dağı Tüneli
Selamlar,

Kırmızı anahtarların verdiği sıkıcılıktan ötürü biraz değiştirmeye gideyim diyorum. Bir tanıdığım sayesinde 420 TL'ye gelecek 70 tanesi, sizce alınır mı? Tok bir ses istiyorum, tok ses için keycaps de değişmem gerekiyorsa değişebilirim.

Klavye: E-Yooso Z686 RGB PT

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim, keycaps öneriniz varsa alabilirim Portekizce klavye için.
Shein'den alacaksan alinir yoksa alınmaz.
Shein'den daha pahalıya geliyor gibi hocam, 420 TL iyi bir fiyat değil mi? 6 TL'ye geliyor adeti.
Teşekkürler, key-caps öneriniz varsa onu da alabilirim Portekizce düzen için. Sesi belirgin düzeyde etkilerse özellikle.

@pesimist34, "Gateron" bir switch için 420 TL çok ucuz 70'li olarak. Shein'dakiler ile karıştırmayın.
Shein'da da Gateron markasının satıcısı var, ne hikmetse sadece de bu anahtarları satıyorlar. Muhtemelen onun için önerdi @dalmatianpelican . Yine de benim denk getirdiğim fiyata denk gelmez diye düşünüyorum.

90 adetini 520 liraya almış bulundum. Pinleri uyarlamak biraz uğraştıracak, harici olarak beklentim baya yüksek.

Ürün elime ulaştı. Gerçekten çok memnun kaldım, tam aradığım anahtarlarmış diyebilirim. Tamamen pre-fabric EVA kaplanmış Ajazz DKM 200 ile kullanıyorum, (5 Pin desteği dolasıyıyla) harika bir şeymiş yahu. Bunca zamandır neden almadım dedim.

Son düzenleme: