Gaziantep'te hijyen kurallarını henüz keşfedememiş pastane kapatıldı.
Detaylar
Kim cevapladı?Bol proteinli öğünler (!) boş yere kapatılmış ya.
Şu rezalete bak abi! Bir de buralardan yemek yeniyor.
Bence burada çalışan herkes sınır dışı edilmesi gerek. Hele o, sineğe "Çörek otu o." diyen elemaní oradan beslemek lazım.Bol proteinli öğünler (!) boş yere kapatılmış ya.
Blackraven
Üstün
Bu mekanın son sağlık denetimini yapan kişiler cezalandırılmadıktan sonra bu tür işletmelerin yemeklerini daha çok yeriz. 1-2 yetkiliyi cezalandır bak bakalım bir daha böyle mekanlar açık kalabiliyor mu?
Bence burada çalışan herkes sınır dışı edilmesi gerek. Hele O, sineğe "Çörek otu o." diyen elemaní oradan beslemek lazım.
Yok. Hapis cezası verilip kendi dükkânında kullandığı ürünler ile beslenmeli. Kim bilir kaç kişi bu tür şeyler yüzünden zehirlendi?
Yok açılmaz. Şahinbey Belediyesi bu konuda çok işlevsel çalışıyor. Orada yaşayan bir tanıdığımdan bizzat alıyorum haberleri. Belediyelerinden çok memnunlar.
Buna sasiriyorsunuz fakat bu tek degil gorulmeyen bilinmeyen niceleri vardir boyle her iddiasina girerim. Mersin'de bir tantunicinin kameralarini yapmistik dolabin icinde roka, maydanoz kurumus sarkiyordu, yerler leş, ust katta uretimhane vardi tavuklari o leş ortamda hazirliyorlardi. Gorseniz bir daha disarida bir şey yemeye cesaret edemezsiniz. Ben bir kere zehirli ishal olmustum tantuni yedikten sonra bir daha hiçbir yerde tantuni yemeye cesaret edemedim ve hep kendim evde yapmaya başladım ondan sonra.
seeraddar
Yetkin
Konu Beyaz olunca emin olamıyorum. Bizim burada açıyorlardı ve adamlar tavukları çamaşır suyunda bekletip en işlek noktada satıyorlardı. İki hafta sonra gittiğimizde, mühür kalmış adamlar tekrar satış yapıyorlardı. Belki orada işler farklıdır, ama konu Beyaz olunca pek güvenemiyorum.Yok açılmaz. Şahinbey Belediyesi bu konuda çok işlevsel çalışıyor. Orada yaşayan bir tanıdığımdan bizzat alıyorum haberleri. Belediyelerinden çok memnunlar
Belki fikrimi ağır bulabilirsiniz ama bunca zaman bunları insanlara yedirenleri insan yerine koyup aynı sıfatta ceza almalarını ben istemiyorum, çok ağır cezalar olmalı ki buna kimse kalkışmamalı.
İdama gitmeli, adam olmaz bunlar.