Geç başlayan biri 150.000 sayısal yapabilir mi?

Merhaba, sayısal öğrencisiyim. TYT netlerim 45-50 arasında. AYT'ye henüz başlayamadım. Açık konuşmak gerekirse ailevi ve sağlık problemleri yaşadım... Mental olarak da çok dağıldım. Ama artık toparlanmak ve hemşirelik hedefim için ciddi şekilde çalışmak istiyorum. 150 bin sıralama hedefim var. Gerçekçi olmak istiyorum; kalan sürede disiplinli çalışırsam sizce mümkün mü? Özellikle sıfırdan AYT'ye başlarken nasıl ilerlemeliyim? Benim gibi geç toparlanan biri için tavsiyeleriniz var mı?

@Testo Unit ile benim rehberleri incele, eksik yok orada. Ramazan ayı büyük bir avantaj iyi kullanırsan, uzun süreli çalışmalar için mükemmel bir aylık periyot şansın var. O arada TYT Matematik ve feni tamamen oturt, TYT netleri zaten ortalama 70-75 bandına doğru gelir. TYT Mat ilk 12 konu bittikten sonra AYT'ye direkt yapış. Feni de rehberlerde belirttiğimiz konular bittiği gibi ilerletmeye başla. Sınavın zorluğuna bağlı olarak 75-80 TYT/30 AYT civarı bir netler 160K civarına kadar gelmiş olursun.

Cevabınız için teşekkür ederim hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…