Rozet konusunda neler düşünüldüğünü bilmiyorum. Eğer biraz çeşitlilik yapılmasında sakınca yok ise gece aktif olup insanlara yardım edenler için "Baykuş" isimli (İsim örnek olsun tabii ki.) bir rozet eklenebilir ileride aslında. Çok gerekli mi? Değil, ama çeşitlilik olurdu en azından. Önerim şu an için değil de forum tam olarak kurulduktan sonrası için geçerli bu arada.
Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.
Detaylar
Kim cevapladı?Önceden de Technopat ve burada önerisi yapıldı diye hatırlıyorum. Pek olumlu yaklaşılmamıştı. "Onlar gece giriyorsa biz de gündüz giriyoruz" tarzı bir yaklaşım vardı.
Aslinda tatli bir oneri. Neden olmasin ki?Rozet konusunda neler düşünüldüğünü bilmiyorum. Eğer biraz çeşitlilik yapılmasında sakınca yok ise gece aktif olup insanlara yardım edenler için "Baykuş" isimli (İsim örnek olsun tabii ki.) bir rozet eklenebilir ileride aslında. Çok gerekli mi? Değil, ama çeşitlilik olurdu en azından. Önerim şu an için değil de forum tam olarak kurulduktan sonrası için geçerli bu arada.
@EmirElibol gündüz için roller gelecektir zaten. Gece için + bir rol eklenmesinin saçma olacağını sanmıyorum. Eğer gene böyle bir düşüncesi olan var ise sabah için de bir öneri açabilir aslında.
- Makaleler
- 1
Baykuş yerine "hayatsız" önerim olur.
Rozet açıklamasına "gecenin köründe işin ne, yat zıbar" yazılırsa cuk diye oturur.
Rozet açıklamasına "gecenin köründe işin ne, yat zıbar" yazılırsa cuk diye oturur.
Yook hayır, gece giriyor diye değil sadece. Gece aktif olup da belirli bir çözümü de geçsin bence. Yoksa rozet saçma olur cidden.Yaani, sırf gece giriyor diye bir rozet vermek mantıklı mı bilmiyorum. Her şeye rozet verilirse general gibi gezmeye başlayan tipler olur yakında![]()
Onlara da bayankuş rozeti verirler."Onlar gece giriyorsa biz de gündüz giriyoruz" tarzı bir yaklaşım vardı.
@EmirElibol gündüz için roller gelecektir zaten. Gece için + bir rol eklenmesinin saçma olacağını sanmıyorum. Eğer gene böyle bir düşüncesi olan var ise sabah için de bir öneri açabilir aslında.
Benlik bir sorun yok. İsterlerse 50 tane rozet çıkartsınlar.
Baykuş yerine "hayatsız" önerim olur.
Yat zıbar rozeti daha iyiymiş.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-