Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.
Makaleler
6
Yer
LTBE
Rozet konusunda neler düşünüldüğünü bilmiyorum. Eğer biraz çeşitlilik yapılmasında sakınca yok ise gece aktif olup insanlara yardım edenler için "Baykuş" isimli (İsim örnek olsun tabii ki.) bir rozet eklenebilir ileride aslında. Çok gerekli mi? Değil, ama çeşitlilik olurdu en azından. Önerim şu an için değil de forum tam olarak kurulduktan sonrası için geçerli bu arada.

Artı 68 Eksi
Rozet konusunda neler düşünüldüğünü bilmiyorum. Eğer biraz çeşitlilik yapılmasında sakınca yok ise gece aktif olup insanlara yardım edenler için "Baykuş" isimli (İsim örnek olsun tabii ki.) bir rozet eklenebilir ileride aslında. Çok gerekli mi? Değil, ama çeşitlilik olurdu en azından. Önerim şu an için değil de forum tam olarak kurulduktan sonrası için geçerli bu arada.
Aslinda tatli bir oneri. Neden olmasin ki?

@EmirElibol gündüz için roller gelecektir zaten. Gece için + bir rol eklenmesinin saçma olacağını sanmıyorum. Eğer gene böyle bir düşüncesi olan var ise sabah için de bir öneri açabilir aslında.

Yaani, sırf gece giriyor diye bir rozet vermek mantıklı mı bilmiyorum. Her şeye rozet verilirse general gibi gezmeye başlayan tipler olur yakında 😂
Yook hayır, gece giriyor diye değil sadece. Gece aktif olup da belirli bir çözümü de geçsin bence. Yoksa rozet saçma olur cidden.