Burkie1460

Uzman
Arkadaşlar, geçen sene bu aylarda Windows 10 için Home key almıştım (Retail) sağlamlisans’tan ve yaklaşık 1 yıla yakın süredir kullanıyordum. Formattan önce Windows 11 Home kullanıyordum. Dün gece formatlayıp tekrar Windows 11 Home kurdum. Microsoft hesabıyla giriş yapınca otomatik olarak etkinleşiyordu. 2-3 defa formatlamıştım, hiç böyle olmuyordu. Dünden beri 0x803FA067 hata kodu veriyor.

17578324875453348096254485299390.webp

Genelde format sonrası microsoft hesabında ekli olan tüm cihazları çıkarır sonra tekrar keyi girerek kullanırdım fakat şuan sadece xbox controller görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, geçen sene bu aylarda Windows 10 için Home key almıştım (Retail) sağlamlisans'tan ve yaklaşık 1 yıla yakın süredir kullanıyordum. Formattan önce Windows 11 Home kullanıyordum. Dün gece formatlayıp tekrar Windows 11 Home kurdum. Microsoft hesabıyla giriş yapınca otomatik olarak etkinleşiyordu. 2-3 defa formatlamıştım, hiç böyle olmuyordu. Dünden beri 0x803FA067 hata kodu veriyor.
Kk.
Eki Görüntüle 184778

Genelde format sonrası Microsoft hesabında ekli olan tüm cihazları çıkarır sonra tekrar keyi girerek kullanırdım fakat şu an sadece Xbox Controller görünüyor.

Senin Retail Windows 10 Home Key'in Windows 11 Home'da çalışır, hata donanım değişikliği lisans eşleşmesi kaynaklı.
ayarlar güncelleştirme ve güvenlik etkinleştirme sorun gider bu cihazda donanım değiştirdim seç bilgisayarını listeden seç.
Olmadı diyelim CMD'ye bu kodu yaz.
Slmgr /upk
Slmgr /ipk keyini-yaz
Slmgr /ato

Attığım fotoğraf donanım değişikliği yaptım kısmına ait

Olmuyor hocam.

Kodu çalıştırınca 0x803f7001 hata kodu alıyorum.

Son düzenleme:
Attığım fotoğraf donanım değişikliği yaptım kısmına ait.

Olmuyor hocam.

Başlat'a sağ tık sistem en altta Windows özellikleri.
Windows 11 Home yazmalı.
Eğer Pro yazıyorsa Home lisansın çalışmaz. O yüzden Windows 11 Home ISO indirip temiz kurulum yapmalısın.

Arkadaşlar, geçen sene bu aylarda Windows 10 için Home key almıştım (Retail) sağlamlisans'tan ve yaklaşık 1 yıla yakın süredir kullanıyordum. Formattan önce Windows 11 Home kullanıyordum. Dün gece formatlayıp tekrar Windows 11 Home kurdum. Microsoft hesabıyla giriş yapınca otomatik olarak etkinleşiyordu. 2-3 defa formatlamıştım, hiç böyle olmuyordu. Dünden beri 0x803FA067 hata kodu veriyor.
Kk.
Eki Görüntüle 184778

Genelde format sonrası Microsoft hesabında ekli olan tüm cihazları çıkarır sonra tekrar keyi girerek kullanırdım fakat şu an sadece Xbox Controller görünüyor.

Lisansın geçerli değildir sıfırdan kurulum yapman gerek en temizi budur lisans alımı içinde bu siteyi öneririm.

Attığım fotoğraf donanım değişikliği yaptım kısmına ait.

Olmuyor hocam.

0x803F7001 hata kodu şu anlama geliyor.
Bu cihazda geçerli bir Windows lisansı bulunamadı.
Yani senin girdiğin key cihazdaki mevcut kurulumla eşleşmiyor.
Sürümün Home, doğru.
Lisans tipini kontrol et slmgr dli.
Sorun giderici donanım değişikliği seç.
Key'i tekrar zorla slmgr /upk slmgr /ipk slmgr /ato
Son çare Microsoft desteğe başvur Retail Key'de her zaman çözülme ihtimali var.