Detaylar
Kim cevapladı?SpeedBeast34
Üstün
Arkadaşlar, geçen sene bu aylarda Windows 10 için Home key almıştım (Retail) sağlamlisans'tan ve yaklaşık 1 yıla yakın süredir kullanıyordum. Formattan önce Windows 11 Home kullanıyordum. Dün gece formatlayıp tekrar Windows 11 Home kurdum. Microsoft hesabıyla giriş yapınca otomatik olarak etkinleşiyordu. 2-3 defa formatlamıştım, hiç böyle olmuyordu. Dünden beri 0x803FA067 hata kodu veriyor.
Kk.
Eki Görüntüle 184778
Genelde format sonrası Microsoft hesabında ekli olan tüm cihazları çıkarır sonra tekrar keyi girerek kullanırdım fakat şu an sadece Xbox Controller görünüyor.
Yönetici olarak CMD'yi açacaksın ve.
Slmgr /upk
Slmgr /ipk senin lisans anahtarını gireceksin.
Slmgr /ato
Bu işlem eski Key'i tamamen kaldırıp, yeni Key'i yükleyip etkinleştirmeyi zorlar.
Eğer yine 0x803F7001 çıkacak olursa.
Ayarlar güncelleştirme etkinleştirme sorun gider
Bu cihazda yakın zamanda donanım değişikliği yaptım seçeneğini seç Microsoft hesabınla giriş yap listeden cihazını seç lisansı bağla.
Burkie1460
Uzman
Cihazlar görünmüyor ki görünse eski cihazları kaldırlıp kullanacağım tekrardan.
SpeedBeast34
Üstün
Cihazlar görünmüyor ki görünse eski cihazları kaldırlıp kullanacağım tekrardan.
Microsoft destekle iletişime geçtin mi sen sorunu alınca.
İletişime geçmeyi dene bir de.
RamazanKeles
Çalışkan
Başka bir makineye bağlı lisans varsa ( donanım değişikliliği),oradan kendi makinenizi seçmeyi denediniz mi ?
SpeedBeast34
Üstün
Windows + r çalıştırı aç slui 4 yaz telefonla aktivasyon ekranı açılır bir de bunu dene denesen bile sonra desteğe başvurmanı öneririm.
Ürün anahtarını söyle ve destek sana lisansı yeni cihazla eşleştirecek
Burkie1460
Uzman
slui 4 çalışmıyor
Sorunu çözdüm meğer girdiğim key farklı bir keymiş ne keyi bilmiyorum fakat saglamlisanstan gelen keyi epostamdan buldum oradaki keyi girince düzeldi.
Sorunu çözdüm meğer girdiğim key farklı bir keymiş ne keyi bilmiyorum fakat saglamlisanstan gelen keyi epostamdan buldum oradaki keyi girince düzeldi.
Son düzenleme: