2 26225 Becerikli Katılım 27 Ağustos 2025 Mesajlar 314 Çözümler 3 Beğeniler 300 30 Eylül 2025 #21 Ömer_Yeter dedi: GitHub'un Microsoft'a ait olduğunu ilk defa sizden duyuyorum. Genişletmek için tıkla... 2018'de satın aldı GitHub'ı
Ömer_Yeter dedi: GitHub'un Microsoft'a ait olduğunu ilk defa sizden duyuyorum. Genişletmek için tıkla... 2018'de satın aldı GitHub'ı
Hermione Jean Granger 9 Üstün Güvenlik Duvarı İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.515 Makaleler 6 Çözümler 27 Beğeniler 5.795 30 Eylül 2025 #22 Ömer_Yeter dedi: GitHub'un Microsoft'a ait olduğunu ilk defa sizden duyuyorum. Genişletmek için tıkla... GitHub çok uzun bir süredir Microsoft'a ait. Microsoft Activation Scripts de burada açık kaynak kodlu bir şekilde paylaşıldı. MAS'ın temiz ve güvenilir olduğu artık kesin olarak bilinen bir şey zaten tartışma konusu bile değil.
Ömer_Yeter dedi: GitHub'un Microsoft'a ait olduğunu ilk defa sizden duyuyorum. Genişletmek için tıkla... GitHub çok uzun bir süredir Microsoft'a ait. Microsoft Activation Scripts de burada açık kaynak kodlu bir şekilde paylaşıldı. MAS'ın temiz ve güvenilir olduğu artık kesin olarak bilinen bir şey zaten tartışma konusu bile değil.