sirius 97

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
9
Arkadaşım THH'ye başvurmak için Turkcell uygulaması üzerinden faturasını almaya çalışıyor ama uygulama faturayı göstermek yerine ana sayfaya atıyor, hatta videonun sonunda YouTube videosuna atıyor. Bunu nereye şikayet edebiliriz veya ne yapabiliriz? @Şişman Adam

Arkadaşım THH'ye başvurmak için Turkcell uygulaması üzerinden faturasını almaya çalışıyor ama uygulama faturayı göstermek yerine ana sayfaya atıyor, hatta videonun sonunda YouTube videosuna atıyor. Bunu nereye şikayet edebiliriz veya ne yapabiliriz? @Şişman Adam

Şikayet dışında, Web'den denediniz mi faturaları almayı?

532 Müşteri Hizmetlerini arayıp maile göndermelerini talep edebilirsiniz eğer hangi fatura dönemi ise tarihi söyleyip o şekilde gönderiyorlardı. Ben öyle yapmıştım.

Kardeşim THH başvurusunun gerekçesi nedir öncelikle? Faturaya ulaşmanın zorunlu olup olmadığına dair yorum yapmak için soruyorum bunu.

Bunun dışında faturaya ulaşmak için müşteri hizmetleriyle görüşüldü mü? Mail de atabilirler, yardımcı olurlar diye tahmin ediyorum. THH başvuru amacı belirtilmeden talep edilebilir müşteri hizmetlerinden. Görüşüldüyse ne gibi reaksiyon verildi?