Geçmiş uyarılardan bazı uyarı tipleri için af gelmesi yönünde ekip ile istişare ediyorduk. Sizden de dönüt istiyoruz.
Aklımızda tüm uyarıları kaldırılmaya yönelik bir işlem yok. Belli uyarı tiplerinde verilen uyarılara af getirmek istiyoruz. Bu kapsamda sizce hangi uyarılara af gelmeli ve silinmeli? Uyarı affı gelmeli mi? Gelmemesi gerekiyorsa sebebiyle birlikte yazar mısınız?
Pek gerek yok, ya yazım yanlışından ötürü ya da gereksiz mesaj temelli uyarı alıyor çoğu üye, vakit ayırıp uğraşmaya değmez.
İllaki altını üstünü eşeleyeceksem "yazım yanlışı olan mesajı alıntılama" uyarısını tutmuyorum.
Gereksiz mesajlar için verilen uyarilarin bazen fazla agresif olabildiğini düşünüyorum, bunu daha önce de dile getirmiştim. Duruma göre degiskenlik gösteren bi' gereksiz mesaj affı olabilir.
Gelmeli fakat bu kadar erken değil. 2028 falan gibi belki. Devam olarak her 1 Ocakta mesela böyle bir etkinlik yapılabilir. Yazım yanlışları, de-da uyarıları vb. uyarılar af alabilir. Uygunsuz üslup eğer hakaret içermiyorsa alabilir gibi. Hakaret içeren uygunsuz üslup uyarıları affedilmemeli mesela.